Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Jest to odmiana heavenly blue sprowadzona z Meksyku. Różni się jakoś znacząco od nasion Ipomoea Violacea sprzedawanych w innych sklepach etnobotanicznych tudzież ogrodniczych ?
Nie zauważyłem znaczących różnic.
Może macie jakieś sposoby na konsumpcję ? nie chce mi się z ekstrakcją pieprzyć w sumie
I co na ból brzucha,
Testowal ktos moze? Hm bo mi nazwa ekstrakt kojarzy sie z tym, ze moze wyekstrahowali LSA i wbili do tych tabletek.
Jak ktoś spróbuje niech da znać koniecznie u mnie narazie krucho z $
bierz na w miarę pelny zolądek, popijaj od czasu do czasu wodą, a przed pigulkami wypij sok z czarnej porzeczki-może wzmocnić dzialanie.
Weź najpierw 2 a po ok 1-2 godzianach zadecyduj czy wziąść kolejne. Domyślam się że te 5 do dawka maxymalna ale lepiej nie brać 5 na raz tylko sobie rozłożyc na np 2+2 czy 2+1-obserwuj siebie i zdecyduj czy brac dalej czy już nie.
Napisz jak wrażenia sam jestem zainteresowany tym produktem.
Mam zamiar zaaplikować Morning Glory zakupione w tripshopie, http://www.tripshop.pl/euphoric-pills-m ... lacea.html. Będzie to moje pierwsze doświadczenie psychodeliczne. Jaką dawkę powinienem spożyć by nie było za mocno? (Nie sugeruje się Erowidem). 1 tabletka zawiera 500mg sproszkowanych nasion Ipomea Violacea. Aha, i co jeśli chodzi o rozkład czasowy i ewentualnie set & settings? Z góry dziękuję za rzetelną instrukcję.
Pozdrawiam
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".