Ciekawym efektem bupro jest niezabijalność, przynajmniej w moim wypadku. Wiele ludzi źle znosi łączenie z alko, a ja niedawno na festiwalu łączyłem z alko, ciachami i kodą. alko w takich ilościach i tempie, który nawet bez miksu by mnie położył. Cały czas ogarniałem, nawet jak wspominałem koledze, że to jakieś dziwne, to jeszcze mi powiedział, że w ogóle nie było nic po mnie widać.
Dopiero wejście na 300mg tak naprawdę zaczęło działać terapeutycznie. Jestem w połowie trzeciego miesiąca. Zdarza się chwilowa hipomania (zwłaszcza z rana), ale muszę przyznać, że samopoczucie zmieniło się tylko odrobinę. Zmianie uległ napęd, który jest wręcz kapitalny. Nie pamiętam kiedy ostatnio byłem tak odmulony. Poświęcam się swoim pasjom praktycznie codziennie, gdzie wcześniej to było może 1-2 w tygodniu, czasami w ogóle.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.