także ten, ogólnie polecam gorąco, ale jak pech to pech
Miałem identyczne skutki uboczne podczas rozpoczęcia kuracji ecitalopramem który ponoć ma ich najmniej spośród wszystkich dostępnych ssri. Jadłowstręt, wzmożona depresja i lęki które objawiały się chęcią zrobienia sobie krzywdy.. Zwykle ustępują po 2 tygodniach i lek się rozkręca. Benzodiazepiny dużo pomagają w tym czasie i można wtedy odczuć ich prawdziwe terapeutyczne działanie, wyciągały mnie z tego koszmarnego dołka na wiele godzin i wzmagały apetyt, chociaż w samym szpitalu lekarki to zlewały tłumacząc się, że jest to wskazane ale nie konieczne. Miały to gdzieś i kazały to przetrzymać, na szczęście na wyjściach sam kołowałem benzo. Najważniejsze jednak aby nie pić alko przez pierwsze 1-2 miesiące kuracji zanim działanie leku się nie zaadoptuje, łatwo wtedy cofnąć się do poprzedniego stanu.
rolki polecam, właśnie nimi się posiłkowałem na zmianę z lorazepamem.
z kolei na fluo od początku czułam się zajebiście a brałam tylko 10 dni. nie biorę już od około tygodnia, bo najpierw muszę zrobić testy alergiczne, i czuje się wręcz zajebiście. trochę nawet za bardzo bo to zaczyna wyglądać jakbym miała adhd, ale możliwe że to przez końską dawkę prednizonu ktorą teraz zażywam.
A tak w ogóle to po fluo jak się pierdolnie browary to pewność siebie jest taka że wyciąga się 80% numerów tel od dupć na ulicy.
Polecam White_Power
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.