bol serca i bardzo wysokie ciśnienie, tętno po dniu używania kokainy i dzisiejszej nocy na amfetaminie czy mogę zarzucić triticco cr 75 czy nie pogłębi tachykardii
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
28 lutego 2019LittleQueenie pisze: Ja na zaburzenia ze snem dostałam Trazodon 75 mg (oprócz 20 mg fluo na depresję) ale mam brać przed snem trzecią część tabletki, czyli na moje wychodzi 25 mg... Ma to prawo w ogóle działać?
Nie piszę tego wyłącznie w oparciu o to co wyczytałem, lecz brałem to połączenie parę miesięcy (nie brałem parę tygodni nie przeczekując aż się fluo wkręci) i dopiero odstawienie trazodonu pomogło, lecz bezsenność wróciła. Co jeszcze? fluoksetyna ma bardzo długi okres półtrwania w organiźmie, więc przeskok na inne SSRI lub inne leki może być trudniejszy, skutki uboczne obu leków mogą się nasilić. Musisz mieć na uwadze to, że dopiero po paru tygodniach stężenie fluo całkowicie opadnie.
03 lutego 2019endother pisze: Po jakiś 12 godzinach trazodon metabolizuje się do jakiegoś stymulantu pochodnej piperydyny.
@04pain trazodon jakimś cudem w ogóle nie działa na mnie zamulająco, nawet jak zaserwuję sobie dawkę 50 mg. Ale w ogólności coś z tym jest, zwłaszcza że są psychiatrzy którzy wprost kochają to kombo.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.