Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
To co według was powinnam zrobić? Oprócz zmiany lekarza oczywiście. Mam małe pojęcie o tej chorobie, właściwie zdaję się tylko na to co przepisze lekarz. Dziwnie się czuję w tym momencie. W jednej chwili mam załamkę, by po chwili tryskać energią. Męczy mnie te stan okrutnie i powoduje ogromny chaos w moim życiu...
  • 445 / 173 / 0
@xKrokusxxx skoro Cię buja to na początek zwiększyłabym stabilizator, bez nagłych zmian leków wszystkich na raz, bo jak się spierdzieli, to nie będzie wiadomo co zawiniło. Ewentualnie zmniejszyła bupropion najpierw do 150mg.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.