sorry za post pod postem
Do tego tematu zapomniałeś dopisać "vs citalopram".
wenlafaksyna OK, śpisz po 4h i żyjesz na pełnych obrotach (po pół roku śpisz już więcej 6-8h - czyli standard) ale wenla np. nie działa na czerwienie się
obczajam pisze:Najmocniejszy lek z SSRI to citalopram (sam brałem Citabax). W ciągu niecałych 2 tygodni życie przekręciło mi się w końcu do pionu!
Do tego tematu zapomniałeś dopisać "vs Citalopram".
Idź pan w chuj z taką terapia
Im mniej selektywny lek tym lepiej na mnie działał.
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
obczajam pisze:Najmocniejszy lek z SSRI to citalopram (sam brałem Citabax). W ciągu niecałych 2 tygodni życie przekręciło mi się w końcu do pionu!
Do tego tematu zapomniałeś dopisać "vs Citalopram".
Dobrze działa na pewność siebie sertralina w połączeniu z kwetiapiną (Ketrelem), przynajmniej na mnie. Zniknęła depresja, nerwica, zwiększyła się pewność siebie. Ale boję się trochę, że będę musiał tę sertrę odstawić, bo mi jakieś plamki na skórze wychodzą, bolą stawy, początkowo miałem przekrwione oczy i zapalenie spojówek i w ogóle - w porównaniu z citalem czuję tę żrącą chemię w sobie na różne sposoby jakbym wapno palone normalnie wpierdalał. Po citalu chemię czułem tylko penisem.
Mam więc pytanie do Was: orientuje się ktoś jak wypada pod kątem pewności siebie sertra przy paroksetynie i wenli?
nieprzewidywalny pisze:Teraz leczę się sam, 5 lat latania po pierdolonych psychiatrach + pobyty w szpitalach które gówno dają, a tylko pogarszają stan, a escitalopramy to dla mnie jedne wielkie gówna których nie polecam.
Z tą dopaminą bym nie przesadzał. Jasne, wiadomo, daje wiksę, ale ja mam coś schizofrenopodobne, ale ponoć to gówno wynika z zaburzeń osobowości (że borderline) i jak sobie jem te neuroleptyki, teraz Ketrel, to on ładnie i piknie wycisza i też daje pewność siebie sporą bym powiedział. Taki paradoks, że zbija dopaminę, jestem mniej emocjonalny, a że mam popierdolone emocje i jazdy biegunowe, to mi wychodzi na plus. Taki jestem bardziej racjonalny, że tak powiem. Ciskam argumentami w ludzi albo nawet dłuższymi wywodami i oni muszą na to, co mówię przykładowo odpowiadać. Mieszam to też z alkiem oczywiście. :-D Z narkotykami, a zwłaszcza ze stymulantami (mojej ulubionej dopaminy
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.