sorry za post pod postem
Do tego tematu zapomniałeś dopisać "vs citalopram".
wenlafaksyna OK, śpisz po 4h i żyjesz na pełnych obrotach (po pół roku śpisz już więcej 6-8h - czyli standard) ale wenla np. nie działa na czerwienie się
obczajam pisze:Najmocniejszy lek z SSRI to citalopram (sam brałem Citabax). W ciągu niecałych 2 tygodni życie przekręciło mi się w końcu do pionu!
Do tego tematu zapomniałeś dopisać "vs Citalopram".
Idź pan w chuj z taką terapia
Im mniej selektywny lek tym lepiej na mnie działał.
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
obczajam pisze:Najmocniejszy lek z SSRI to citalopram (sam brałem Citabax). W ciągu niecałych 2 tygodni życie przekręciło mi się w końcu do pionu!
Do tego tematu zapomniałeś dopisać "vs Citalopram".
Dobrze działa na pewność siebie sertralina w połączeniu z kwetiapiną (Ketrelem), przynajmniej na mnie. Zniknęła depresja, nerwica, zwiększyła się pewność siebie. Ale boję się trochę, że będę musiał tę sertrę odstawić, bo mi jakieś plamki na skórze wychodzą, bolą stawy, początkowo miałem przekrwione oczy i zapalenie spojówek i w ogóle - w porównaniu z citalem czuję tę żrącą chemię w sobie na różne sposoby jakbym wapno palone normalnie wpierdalał. Po citalu chemię czułem tylko penisem.
Mam więc pytanie do Was: orientuje się ktoś jak wypada pod kątem pewności siebie sertra przy paroksetynie i wenli?
nieprzewidywalny pisze:Teraz leczę się sam, 5 lat latania po pierdolonych psychiatrach + pobyty w szpitalach które gówno dają, a tylko pogarszają stan, a escitalopramy to dla mnie jedne wielkie gówna których nie polecam.
Z tą dopaminą bym nie przesadzał. Jasne, wiadomo, daje wiksę, ale ja mam coś schizofrenopodobne, ale ponoć to gówno wynika z zaburzeń osobowości (że borderline) i jak sobie jem te neuroleptyki, teraz Ketrel, to on ładnie i piknie wycisza i też daje pewność siebie sporą bym powiedział. Taki paradoks, że zbija dopaminę, jestem mniej emocjonalny, a że mam popierdolone emocje i jazdy biegunowe, to mi wychodzi na plus. Taki jestem bardziej racjonalny, że tak powiem. Ciskam argumentami w ludzi albo nawet dłuższymi wywodami i oni muszą na to, co mówię przykładowo odpowiadać. Mieszam to też z alkiem oczywiście. :-D Z narkotykami, a zwłaszcza ze stymulantami (mojej ulubionej dopaminy
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.