Jak zwiekszam dawke to sie boje ze zespolu serotoninowego dostane ale z drugiej strony to jest MAO-A wiec glownie na dopamine dziala wiec co najwyzej by sie stalo, mysle ze byl bym tylko i wylacznie bardziej pobudzony, czy sie myle moze mi ktos to objasnic bo moj lek chyba nie jest do konca uzasadniony bede wdzieczny :D
Dopóki działa dobrze to dobrze i nie kombinuj, 600mg to nic, spokojnie możesz do tego poziomu podwyższyć, mniej w ogóle nie miałem przewidziane.
Do kodeiny raz w tygodniu jebnę sobie 450-600 moklobemidu w jednej dawce i jeszcze na MPH, nic mi nie jest od kilku miesięcy.
Mam pytanie, Dajmy na to ze poprawa nie bedzie zadawalajaca i bede zmuszony do brania stymulantow zebyc cos robic to ile dni musze odczekac od przerwania leczenia do zazycia czegos z rc np bufedronu ? i jesli juz pytam to mozna z tym lekiem stosowac multiwitamine z zeń szeniem ?
Biore ten lek juz 3 tygodnie poprawa nie jest zadawalajaca 17 dnia zwiekszylem do 450 mg dorzucic do 600 mg po 4 dniach czy jeszcze odczekac conajmniej z tydzien i dopiero dorzucic ??
sony814 pisze: pozatym ja zarlem amfetamine kiedys w duzychh ilosciach czasem nawet wsypana do redbulla .
redbul z feta skad ja to znam:)
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.