Przestalem brac paroksetyne w tamtą srode, poniewasz moj psychiatra wyjechal na urlop i wraca jutro dopiero :/
I powiem wam, ze jak kilka razy przestawalem brac paro, to tak teraz mam takie skutki ze szok :>
Ogolnie zawroty ze chej (pierwsze dni straszne, jak bym byl pijany), cieszka parestezja !!(szczegolnie w nocy)!!, dziwnie spie w nocy, budze sie caly czas przestraszony. Czasami slysze jakies glosy !? :/ Dziwne uczucie, no i caly czas te porazenia pradem w glowie jak próbuje usnac :/
Doszlo do tego ze mam sny nonstop! jakby nocne seriale, co sie przebudze to za pare sekund usypiam i nadal ten sam sen!! niektore sa straszne :/ Wstaje w nocy przebudzic sie bo mysle ze mi przejdzie a tu za chwile usypiam i dalszy ciag...
No takich jazd to ja jeszcze nie przezylem, chyba dzis na noc zarzuce alprazolam...
Az sie boje polozyc spac :/
Rezultaty : Od roku wale Zomiren 1-2mg dziennie zależy od pogody bo mnie alprazolamik uzależnił :)
Wnioski : Chcesxz się leczyć wal ten lek SSRI Rexetin albo Stimuloton sobie załatw a jeżeli nie chcesz się leczyć tylko poeuforyzować się to Zomiren doraźnie :) pzdr :)
wogole czy te zmiany sa subtelne czy jak lek zaczyna dzialac to jest odrazu mocny kop?
co do spania to sie to zgadza - mialem bardzo dobry sen przed braniem paroksetyny teraz mam doskonaly, tak ze rano ciezko wstac i trzeba sie mocno przylozyc ; o
carnationman pisze: w moim przypadku jest tak od 8 miesiecy biore 20 mg paroksetyny w postaci leku Xetanor, (szkoda ze ostatnio podrozal bo byl po 5 zl po wypisaniu recepty na przewlekle)
A teraz ile placisz na 'P' ??
Jak kupowalem 6 miesiecy temu to placilem 25zl za 2 opakowania na recke 'P'
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.