Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
369
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
336
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
12%
Nie, nie dziala.
199
19%

Liczba głosów: 1033

ODPOWIEDZ
  • 200 / 3 / 0
zrytyleb ty chyba studiowałeś filozofie w górach tybetu :D
Ronski Speed - Something Happened On The Way To Heaven ( 7 Skies Remix )
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: piwny »
z tą pracą w kamieniołomach to przegiąłeś(chyba że ktoś lubi, w co wątpię),praca nieodpowiednia czyt.nielubiana,mało płatna,poniżej możliwości i umiejętności (to tyczy się przeważnie ludzi z fobiami ,nerwicami,depresją,dystymią,)wykańcza, zniewala i zabija w człowieku to co ma najlepszego i rodzi się frustracja,błędne koło.
  • 909 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Ooo, zadyma :diabolic:

zrytyłeb - muszę Cię rozczarować, ale praca w kamieniołomach nie byłaby dla nas wybawieniem (w ogóle co wiesz na jej temat?). A to o czym Ty "marzysz" mógłby dać Ci np. MONAR - praca, psycholog, a po powrocie z niego jesteś nowym człowiekiem.

Właśnie, robię sobie "reset" - wczoraj i dzisiaj nie brałam Zoloftu (czyli jutro powinien zadziałać bajecznie) a oprócz tego nie jaram. Do tego wiosna i słońce. Daję sobie jeszcze jedną szansę, bo jednak spieprzyłam to co mogły mi dać antydepresanty, ale pomimo psychoterapii dalej nie umiem "ryzykować", że coś mi się nie uda. Dalej nie umiem sobie radzić z jakąkolwiek porażką i antydepresanty, dopamina, power nic a nic w tym nie pomagają. Jak sobie z tym radzicie?
ptakowaa pisze:
PS Głodnemu chleb na myśli. Pozostaje współczuć.
I przeczytałam "Pozostaje współżyć" :-D
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 454 / 28 / 0
Mówie wam ze mezczyzni którzy ciezko fizycznie pracuja najrzadziej psychicznie chorują (nawet sie zrymowało) :cool:
Ostatnio zmieniony 21 marca 2010 przez zibimark, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: piwny »
Ja akurat pracuje na budowach=fizycznie=ciężko i uwierz,co drugi skrzywiony,normalne niewolnictwo w XXI wieku
  • 454 / 28 / 0
ja o prozdrowotnym wpływie reguralnego wysiłku fizycznego a Ty o polityce 8-(
  • 312 / 2 / 0
gynoid pisze:
Ooo, zadyma ]

:-D :-D :-D
gynoid pisze:
zrytyłebA to o czym Ty "marzysz" mógłby dać Ci np. MONAR - praca, psycholog, a po powrocie z niego jesteś nowym człowiekiem.
Owszem (wiem z pewnego źródła).
gynoid pisze:
ptakowaa pisze:
I przeczytałam "Pozostaje współżyć" ]

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Raz, że jako les to nie za bardzo a dokładniej to w ogóle, dwa, że mnie tak do siebie zniesmaczył że weź! %-D
"I begged my doctor for one more line
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"

Noel Gallagher
  • 132 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: EriXson »
gynoid pisze:
ptakowaa pisze:

No współżycie rozwiązałoby wiele antagonizmów
  • 312 / 2 / 0
EriXson pisze:
gynoid pisze:
ptakowaa pisze:

No współżycie rozwiązałoby wiele antagonizmów
Ludzie, wymiatacie dzisiaj... :-D
"I begged my doctor for one more line
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"

Noel Gallagher
  • 286 / 3 / 0
[quote="ptakowaa"]

No qrwa i jeszcze ptakowa ma problem z bycia kim jest (orientacja sexualna i tym ze ma cipe chwali sie od poczatku jak tu przylazlo ptaszysko przebrzydle) ic w ... gdzie tam chcesz .... durno kwoko
__
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.