Powód: Zmiana nazwy topicu.
1-2 tabletki + piwko = nagłe przybicie gwoździa.
Zero przyjemności i walorów rekreacyjnych, sen przychodzi nagle i nie towarzyszy temu najmniejsza nawet przyjmność.
Nie do ćpania.
Pozdrawiam
Wszystko co napisałem wiem z doświadczeń własnych. Również mi go kiedyś zapisali na problemy z zasypianiem.
Jest też antagonistą podtypów receptorów serotonoinowych i dopaminergicznych mogących powodować lęki i fobie. Antagonizm receptorów histaminowych powoduje zamułkę, oraz działanie antyalergiczne.
Jest jeszcze jeden temat w depresantach o pramolanie, proponuje komuś z administracji scalenie tych dwóch, przemianowanie na "Opipramol (Pramolan) - wątek ogólny" i wrzucenie do antydepresantów
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
wujek supra
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.