Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Po dzisiejszym robię przerwę
Ale uwaga to co dla Billego jest bleczka do sniadania dla inego moze byc dosc trudne do strawienia....
Róznie bywa z dawkami np 20 tabsow Avio prawie na mnie nie dziala mam tylko troche zly chumor. Czy wezme 1 czy 2 gramy benzy efekt jest taki sam.... kazdyn jest troche inny i lepiej zaczynac delikatnie.
fak ju babcia , fak ju dziadek, fak ju ciotka , fak ju wujek , fak juz zona , fak ju corka,fak ju syn, fak juz kumpel , fak ju dziewczyna, fak ju sasiad, fak ju sasiadka, fak ju telewizor
Bill pisze: Podstawa do dobrego, psychodelicznego tripa po benzydaminie, pełnego realistycznych halucynacji to dxm. Ja na pierwszy raz zjadłem 2g B i 450mg D. Polecam.
A rozmawiając przez internet, w tlenie nicki mi się zmieniały same :D
Dodam, że wcześniej po takiej samej dawce samej benzy, jedynie światełka jakoś dziwnie mi latały po pokoju (może gdybym był w terenie...)
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe