Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Od jutra rzucam.
anonimus pisze: Myslicie ze nic sie nie stanie jak wezme cipacza?
Od jutra rzucam.
teraz juz nigdy nie wypije soku pomaranczowego bo bedzie mi sie on kojazyc z benzydamina.
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze: zależy w jakiej ilości, w końcu to też mocny stymulant. Przypuszczam że 0,5-1g to dawki mające działanie na tyle stymulujące, że nauka byłaby możliwa, a (w większości przypadków) halucynacji i jako takiego tripa brak.
to mowisz, ze po 1 g nic zadnych haloonow? a mialem nadzieje...
Od jutra rzucam.
helloihateu pisze: ja tego juz nigdy w zyciu nie tkne. ostatnio jak mialem uczyc sie cala noc, nie mialem wyjscia, postanowilem zakupic tego cipacza zeby nie usnac za szybko. jak bralem go pierwszy raz to jeszcze nie bylo tak strasznie, po prostu nie wiedzialem co mnie czeka, ale teraz.. tragedia - ledwo wypilem dwa lyki i popilem dwoma puszkami napoju energetyzujacego. jak przypomina mi sie smak tego to mi sie az nie dobrze robi i zbiera na wymioty.. nie dosc, ze slone to jeszcze gorzkie i pomaranczowe i argh..
teraz juz nigdy nie wypije soku pomaranczowego bo bedzie mi sie on kojazyc z benzydamina.
Jezus pisze: zależy w jakiej ilości, w końcu to też mocny stymulant. Przypuszczam że 0,5-1g to dawki mające działanie na tyle stymulujące, że nauka byłaby możliwa, a (w większości przypadków) halucynacji i jako takiego tripa brak.
Do nauki to polecam kawę, ale nie benzę, na miłość boską :-/ Deliriant do nauki...
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.