Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
weż wyłącz muze, pogaś światła, połóż sie na wyrku jak w pokoju będzie zupełnie ciemno, a potem pomyśl o jakichs insektach :P np pająkach :) może wtedy poczujesz MOC BENZY :P
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Jezus pisze:
mi na benzie wogóle muza nie robi, tak jakby jej nie bylo
Mniej więcej tak to wygląda...benzydamina praktycznie nie wpływa na muzykę, słucha sie wszystkiego tak jak na trzeźwo :-)
Nota: osiem miesięcy, a nadal widzę smugi :P Ma ktoś jakieś pomysły, jak sie tego skurwysyństwa pozbyć? Słabną, ale baardzo powoli.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
u mnie 2 miechy, i czasem kątem oka jakaś błyskawica albo cień... już sie przyzwyczaiłem :/
"Czuję się gwiezdnie"

• 88 / / 0
0,5g
Nieprzeczytany post autor: Tenpa-San »
czy 0,5g benzy wystarczy?zjadłem jakąś godzine emu po ekstrakcji i nic oprócz lekko zachwianego chodu mi nie dolega?
  • 750 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Nie wystarczy raczej...

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 2879 / 101 / 0
na 1 raz to minimum 2 saszety - nawet jak bedzie na Ciebie mocno działać benza, to dasz radę ogarnąć faze
pamiętaj żeby koniecznie jeść wieczorem (tzn - jak bedzie ciemno) bo w ciągu dnia to bez sensu (praktycznie zero halunów)
"Czuję się gwiezdnie"

• 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Takie ilości jak 0.5g benzy to tylko do urozmaicenia fazy po DXM bo benza daje jej głębii większej, ale o tak o to 1g i tak i do tego lepszy a i mogą się lekkie haloony pojawić. Sprawdzałeś na 0.5g i jak widzisz gówno a nie faza była to teraz wal albo 1g albo najlepiej 1.5g :-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Adam Selene, u mnie minie moze 3-4 miesiące, więc widze ze sie conajmniej 8 pomęczę %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
W widzeniu powidoków można się wyćwiczyć :-)
Kiedyś jak jeszcze nie ćpałem to robiłem taki myk, że w kiblu na drzwiach zrobiłem mały czerwony kwadrat i obok czarną kropkę obok i patrzyłem się w kropkę jakiś czas aż zrobił się świetlisty powidok a potem uwagę starałem się trzymań na nim nie ruszając oczami więcej niż potrzeba aby zobaczyć ten powidok obok kwadratu) Czasem ruszyłem oczami gdzieś dalej aby zobaczyć cały kwadrat i inne odbite powidokowe obiekty i starałem się je najdłużej utrzymać aby nie znikły.

Co mi to dało? To, że potem podczas czytania tekstu na stronie WWW to z boku mi się kolorowe elementy mazały %-D I w ogóle powidoki masakryczne cały dzień, gdzie po benzie to są jedynie imitacje powidoków :diabolic: Potem zaprzestałem tego choć ostatnio myślę, że warto by było wznowić ćwiczenia bo może to wspomóc różnorakie CEVy i OEVy ;]
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 2310 / 15 / 0
Otóż , zawsze gdy wcześniej jadłem ten specyfik miałem po nim bardzo nieprzyjemne objawy fizyczne typu : masakryczna sahara , drgawki , złe samopoczucie , kompletna bezsennośc , skołowanie , ciężkie uczucia na żołądku .
Ostatni raz jadłem około 2 tygodnie temu i nieźle się zaskoczyłem . Otóż , wszystkie powyższe negatywy niewystąpiły , fajnie czułem się na fazie i miałem naprawdę niezłe haluny . Widywałem ludzi i potwory prawie w każdym drzewie ,hehe. Potem gdy wróciłem około 4 do domu to gładko zasnąłem . Jeśli w przyszłości też tak będzie działać to zmieniam oficjalnie zdanie o tej substancji .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.