Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Osobiście uważam, że najlepiej jest rozpuścić naszą Ambrozję w alkoholu. W czystym chyba najlepiej. Raz zdarzyło mi się rozpuścić ekstrakt w zajebistym, ukraińskim koniaku. To dopiero była Ambrozja. Nawet niewielką ilością herbaty musiałem popić (zaledwie średnia filiżanka).
Poza benzą z alko mam za sobą kilka własnych "kompozycji". Dla zainteresowanych:
1. Jajecznica
2. Lody
3. Cukier
4. Śmietana
5. Jeszcze a propos picia roztworu benzy z wodą, było mi dane przepić go wodą z ogórków konserwowych i wodą z marynowanych papryczek chili. Jest to jakaś opcja, bo smak benzy był dość dobrze tłumiony, ale później poszło duuużo wody, ze względu na ostrość (może mnie piekło po prostu dlatego, że dodatkowo zjadłem jedną papryczkę...).
Jeśli ktoś JEST zainteresowany którąś z metod 1-4, niech napisze, a ja to mogę rozwinąć (chyba, że już się domyśliliście OCB).
I nie uważasz że za dużo tych kombinacji?
I tak czysty alkohol najlepszy (czyt. Spiryt :D ) i najłatwiej bo benza zostanie w alkoholu a sól zostanie wydalona.
Querth pisze: 1. Jajecznica
2. Lody
3. Cukier
4. Śmietana
BTW. Uwaga na podróbi w postaci Rosalginów, czy innych podróbek albo z tzw. importu równoległego. Skład niby taki sam, smak też. Ale po zaaplikowaniu 4 saszetek efekty były prawie w ogóle. Znacznie słabiej niż 1 saszeta Tantum. Dlatego najlepiej używać tylko rodzimego Tantum Rosa.
Ostatnio wypiłem 4g benzy z wódką i popiłem Pepsi. Zwymiotowałem i "wylądowałem" dopiero po południu.
alkohol etylowy to jednak najlepsza opcja.
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.