Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Rozwala mnie to zawsze jak cpuny doznają olśnienia i spuszczają towar w kiblu, a potem za miesiąc wracają i płaczą, że wyrzucili
powodzenia w trzezwosci!
ale serio, mogles to komus oddac.
o, to ja
Zmieniłbyś zdanie gdybyś zobaczył kołdrę z kurzu na szafkach w moim pokoju
Zresztą, co jest fajnego w byciu modem?!
Sprzątasz za friko, ludzie mają do Ciebie pretensje, rodzinie przy kotlecie się nie pochwalisz. Nie widzę żadnych zalet!
24 sierpnia 2020lol pisze: Zmieniłbyś zdanie gdybyś zobaczył kołdrę z kurzu na szafkach w moim pokojunie mam kompetencji do tej roboty.
Zresztą, co jest fajnego w byciu modem?!
Sprzątasz za friko, ludzie mają do Ciebie pretensje, rodzinie przy kotlecie się nie pochwalisz. Nie widzę żadnych zalet!
Ja spoko? Nie no. Przecież ja jestem niedojebany!
Fajne jest to, że np ja rykoszetem jestem na czasie z seriami PST.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.