Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
No ja pierdole, nie do konca wierze. Chyba, ze zapomnialas dodac o pol kilo herbaty, lol ;)
A odnosnie przepisu, to chyba sa jakies plotki, nie wierze, zeby cos zajebiscie waznego zostalo pominiete... No bo w sumie co? Gdzies czytalem, ze bezetem trzeba trakotowac, poki jeszcze nie wyschnie (ze musi byc obecny rozpuszczalnik chyba apolarny), nie wiem czy o tym bylo. I chyba tyle; w koncu gotowanie slomy to zadna filozofia. Jedyne miejsce, gdzie ktos mogl namodzic, to przygotowanie kationitu, i cala jego obsluga. Ale z tego co pamietam, to niektorzy na forum dawniej pisali, ze robili tym przepisem, i cos tam wychodzilo...
Hurra, diese Welt geht unter
Oxan jak zwykle wypierdala znajomoscia chemi. Tez tak chcialbym, nie musialbym nabijac kabzy jakims tam dealerom. Tylko ze chemia jest dla mnie jak chinszczyzna ni huja nie kumam. W szkole na chemi spedzilem gora dwa dni, wazniejsze bylo zdobycie wiedzy]
e, ja nie chciałem, żeby to tak wyszło, no wymądrzać sie nie chciałem, naprawde, ale mi nic ostatnio nie wychodzi oprocz jakiegos bezsensu, paranoja czysta
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Mastah pisze: A wracajac do tematu to bede musial bardziej "studiowac" te wiedze zrobienia sobie towaru; mam jeszcze kilka miechow na to. Pozdro
pzdr oxan
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Panowie i panie, darujcie sobie tą słomę...
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.