Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1392 / 10 / 0
Odniosę się jeszcze do postu domela, z tym sercem. Lepiej to zbadaj, bo wątroba nie może boleć. Nie jest narządem unerwionym, nie potrafi odczuwać bólu, nawet w skrajnych przypadkach, kiedy "umiera". Ewentualnie, w złym stanie, puchnie, i bolą inne, uciskane przez jej obrzęk narządy wewnętrzne. Acz wątpię, aby bolało Cię od niej coś aż z lewej strony.
  • 2878 / 21 / 0
skn pisze:
@kocham_pociagi jak lubisz być intelektualnym dnem to spoko, bez urazy ale tak to wygląda po gałce...
Po gałce intelektualnym zerem? :nuts:
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 10 / / 0
nie radze tego brac... przynajmniej ja nie wezme ...
W srode wziełam wszamałam 20 g i masakra tak mi brzuch zaczął nawalac ze nakoncu sie wkurwiłam i połozyłam sie spac , obudziłam sie w nocy świat wygląda jak bym wypiła z litre wódki suchosc w ustach niesamowitaa i wgl myslałam ze zawał bede miec bo serce tak mi trzepało jak z kałasznikowa :D no i niestety oczywiscie dwa dni z zycia usuniete bo je praktycznie przespałam .. :/ nic fajnegoo ;)
Ale sama wiem jak to jest ze jak sie ma ochotę na jakąś nowosc to sie mu tego nie obrzydzi :D
Pewnie bedą wszyscy pisac ze to :drag: dzieciaków .. to odrazu mówie ze dzieckiem juz nie jestem i chciałam spróbowac nowosci jakiejs ,sprawdzic działanie . Amen
  • 2235 / 5 / 0
gałkę trzeba umieć brać. Odnoszę wrażenie, że kobitkom mniej służy.

Mała kobietko, ten wątek jest o Szkodliwości nie o syndromie dwóch następnych dni.
  • 10 / / 0
Oj to przepraszam jak tak ..chciałam sie tylko podzielic swoimi doswiadczeniami :P
Ps Nie jestem Mała :P
  • 3955 / 147 / 0
co do kobiet to moja nie narzekala. %-D
  • 2235 / 5 / 0
Moja wzięła raz. Początek do dzisiaj całkiem wesoło wspomina, ale dnia następnego już wogle - przespała cały.
Ja nawet gałkowej zwały nie umiał bym przespać.
Robie sobie dłuższą przerwę(przynajmniej do urlopu).
  • 3955 / 147 / 0
no to fakt, moja tez narzekala, ze nastepny dzien zmula. mi tam sie podobaja nastepne dwa dni po galeczeniu. sa takie magiczne. %-D
  • 51 / / 0
Po trzydniowej zabawie nadal jestem w innym świecie i czuję się strasznie nieświadoma, odrealniona. Zawieszam się co chwilę na kilka minut. gałka podrażniła mi okropnie żołądek, poza tym doprowadziła do odwodnienia. Dobrze, że już chociaż sytuacja z płynami w organizmie stabilizuje się.
Trapped in a cage and surrendered too soon
Me in my own world, the one that you knew
We were strangers - for way too long.
  • 2235 / 5 / 0
Dlatego: gałka im rzadziej tym lepiej.

Ile żeś jej zjadła?
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.