- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Dodane:
Bardziej mi się podobało jednak na 50mg 4-ho-meta dopalenie szałwii. Tripy szałwiowe bez deksa są dużo bardziej przejrzyste.... ale nie ma tego hardcore-u :-D.
palenie zioła przedtem moim zdaniem pomaga bo wejście S jest mniej miażdżące.
Witam tak pozatym
Bulbu pisze:wystąpiły u mnie lekkie CEV-y.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
patykiem_pisane76 pisze:moim zdaniem bardzo niedobrze łączyć alko z Salvią, znaczy raz w moim przypadku było to dużo Alko, za dużo i po przypaleniu S miałem okropnie, okropnie źle. Strach że nie mogę wrócić do ciała i w ogóle panka, zamieszanie
Swoją drogą czemu temat jeszcze nie leży w dziale mixów
Wyruszmy ścieżką zatracenia
Wejdźmy głębiej i głębiej
A gdy ciemność zamknie się nad nad naszymi głowami
Zdamy sobie sprawe że nie ma już nas
Zostało tylko zatracenie...
Było to bodajże około 500mg DXM, 3 kapelusze i ciut przed peakiem jak jeszcze w miare ogarniałem, jedno nabicie x10 z bonga.
Jak ktoś chce psychicznie umrzeć i prawie sie posrać ze strachu to polecam ;]
Dawno to było konkretnego dawkowania nie pamiętam, ale wycieczki do piekła sie nie zapomina...
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.