Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Miał napewno 4-FMA... Ja po 4-FMA także nie odczuwałem za bardzo stmymulacji fizycznej, no ale ja to mam w chuj przećpany łeb :blush: zresztom marchewa też %-D
Brak lub bardzo słabo odczuwalne pobudzenie fizyczne po 4-FMA to w moim przypadku zasługa ciągłej patologi jak skurwesyn %-D w moim układzie Katecholaminowym czy jak un sie tam nazywo %-D
I przypominam ,że 4-FMA na niektórych ludzi tfuuu ćpunów %-D (kurwa przecie ćpuny to nie ludzie) :blush: potrafi kurewsko dziwnie (nie)działać ^_^
To zes mnie pocieszyl. Mnie ladnie usypia i mam problemy ze wzrokiem - rozmazany obraz;...a kiedys mialem niezlego wyjebanca ale z innego zrodla i w krysztale.
BoPrzypał
  • 30 / / 0
W piatek nakurwiam do pragi na bibe dnb:o i moje pytanie brzmi czy oplaca sie polaczyc 4-FMA z 3-MMC? Bo na szybko wybieralem gratis i padlo na to gowno i nie wiem czy jest sens sie tym doprawiac. Ktos juz pytal pare razy ale zadne konkrety nie padly^^ :listen:
"- To niemożliwe...
- To tylko kwestia wiary."
  • 1472 / 26 / 0
Jak się połączy z Nbomami ,chce zarzucić Nbomy 6-7 godz bo mocnym oralu około 300 mg :-) ? bardziej chodzi o bezpieczność tego mixu
  • 720 / 12 / 0
Napewno wejdzie ostro na serce! Uwaga !
  • 29 / / 0
Co powiecie na miks 2-FA z 4-FMA, myślę że ma to sens. 2-FA powinno dać trochę energii do leniwej (na peaku) fazy 4-FMA. Jakieś przykładowe dawkowanie tych Genialnych amfetamin?
  • 11 / / 0
Jak wygląda sprawa w połączeniu etylofenidatu z 4-FMA? Ktoś już ma doświadczenie z takimi testami? %-D
  • 284 / 4 / 0
4-FMA myślę, przy wyzerowanej tolerce przytłoczy etylo, ledwo go poczujesz jeśli w ogóle, ale z sercem w odpowiedniej dawce powinno być ok.
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 11 / / 0
A nie jest przypadkiem tak, że to zależy od proporcji obu odczynników? Do głowy wpadł mi jeszcze jeden RC godny zmiksowania z 4FMA :-D . Z około 2g od całkiem zacnego Vendora :) zostało mi jakieś 0,5g 4FMA. Co by miało miejsce w przypadku 500mg 4FMA + 700mg Etylo + 300mg brefedronu. Co mógłbym wnioskować po takim miksie z 4FMA? Czy brefedron nada się z samą 4FMA? (ewentualnie opcjonalnie dodałbym Etylo). Miałoby to w ogóle jakiś sens?
  • 2881 / 300 / 0
Master-ZIP pisze:
Jak wygląda sprawa w połączeniu Etylofenidatu z 4-FMA? Ktoś już ma doświadczenie z takimi testami? %-D
Miksowałem małe dawki 4FMA z małymi dawkami Etylofenidatu, obie działają tak jak natura chciała
Dawki na prawdę małe, 4fma ~~50mg etylo ~~10. Miks w celu wykonania roboty fizycznej i umysłowej, nie dla pizdy %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1959 / 57 / 0
Ja widzę idealnie miks zwaporyzowanego 100mg 4-FMA + np. 30mg waporyzowanej alfy z jednej żarówki. Wejście powinno być boskie, bo samo 4-FMA ma super działanie waporyzowane.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?