Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1784 / 30 / 0
50mg 5-MABP + 100mg 3mmc dałoby radę? Albo 75mg:75mg? Tak żeby połączyć euforię z ekonomią %-D
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / 2 / 0
To będzie ekonomiczny zespół serotoninowy.
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 329 / 5 / 0
Albo będzie słabo xD
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 1784 / 30 / 0
Zdążyłem od rana doczytać, faktycznie głupi pomysł. 75mg 5-MABP + 25mg 3mmc wciąż ma potencjał na zespół serotoninowy? Nie brałem nigdy, może samo 100mg powinno wystarczyć na pierwszy raz? A w odwrotnych proporcjach 25mg 5-MABP + 75mg 3mmc miałoby to w ogóle sens?
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2874 / 299 / 0
Z tego co pamiętam to ludzie nie chwalą sobie miksów ketonów z furanami, miksy o kant tyłka potłuc
jedz samo 3mmc ;)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 329 / 5 / 0
Jakbym miał walic taki mix to bym jebał 75mg 5m donosowo + 150 3mmc p.o. Oczywiście najpierw trojeczka. Mogłoby być za grubo, ale tak bym zrobił :-%
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 40 / / 0
Witam,

Na stanie mam 2-FMA i 5-MAPB. Z tego co piszecie ten miks jest dobry tylko brakuje informacji jakie proporcje ? Wrzucać od razu czy jakieś odstępy czasowe ? Jak z dorzutkami ? 5-MAPB mnie troche za bardzo rozleniwia :D

Jeszcze jak ten miks by mógł wyglądać dla kobitki, która ma bardzo dobrze po 80mg 5mapb ? :)

Dziekuje wam bardzo za pomoc i odpowiedzi
  • 17 / / 0
Miksowałam 110 mg 5 MAPB z 200-300mg 3mmc i polecam, bo zazwyczaj same benzofurany mnie zamulają, a jak ze dwa razy wciągnę krechę to jest absolutnie w porządku i euforia rozjebuje mózg. Nawet jak zeszło to udało mi się bez większych problemów zasnąć. Bez żadnych efektów ubocznych na sercu ani nic
  • 1784 / 30 / 0
To teraz juz całkiem nie wiem nic w temacie 5 MABP + 3mmc.

Jak wygląda faza na wymienionym tu mixie z MXE? nie potrafię sobie wyobrazić %-D

4aco DMT/homet w ilościach 10mg warto dodać? Faza jest bardziej leżąca, czy zwiedzanie? Mam strasznie małe doświadczenie tutaj.
  • 17 / / 0
Kwestia miksu 5mapb i 3mmc myślę, że jest bardzo osobnicza. Wiele razy miksowałam benzofurany z ketonami i za każdym razem zajebiście mi się podobało i nie miałam żadnych problemów z organizmem (poza kurewskim zjazdem rzecz jasna). Nie namawiam do zabawy z takimi ilościami na początek, nawet odradzam, jak chcesz spróbować tego miksu to 100 mg 5mapb oralnie i 100 mg dociągnij na peaku. Nie będziesz zawiedziony ;)

4aco DMT i homet się zajebiście komponują, jeżeli dorzucisz 10 mg to możesz czuć się trochę za słabo, raczej 15-20 mg. Kolorowo, wizualnie, euforycznie - ale nie za mocno, jak nie masz doświadczenia to powinno Cię to naprawdę zadowolić :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.