Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 680 / 43 / 0
do dyspozycji mam po jednym gramie szóstki i piątki apb. miksować pół na pół czy lepiej jest inaczej? na forum jest tyle konfiguracji ze glowa boli i nie wiadomo ktora najlepsza. :-p
lubie jak jest mocno. :-) sama szóstka mnie zadowalała w ilości 150mg około ale właśnie była zbyt leniwa.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 1628 / 197 / 0
Miksuj 1:1 i wal 90% normalnej dawki bo 5-APB jest z 20% bardziej aktywne. Nic się nie stanie też jak walniesz 150mg tego miksu, będzie to odpowiednik 160-165mg samego 6-APB.
  • 183 / 2 / 0
30-40% piatki i reszta 6tki - IMO najlepiej pod warunkiem ze masz dobra piatke.
  • 35 / / 0
czy dla dziewczyny ważącej 44kg, z zerową tolerką miks 75mg 6-APB od vendora, który wg opinii większości użytkownikow posiada najmocniejszy obecnie sort na rynku + 50 mg 5-APB (od b. polecanego sprzedawcy, który jednak ma sort podobno trochę słabszy) będzie optymalną ilością na początek? Zalezy nam na tym, żeby było mocno, ale też bezpiecznie ;) z góry dzięki za wskazówki :)
  • 1628 / 197 / 0
Będzie git, dla ważącej 48kg dziewczyny 125mg 6-APB było średnio-mocno, na wejściu miała małe świzdu-pizdu w głowie i zawroty, ale to tak przez 20-30min, a później już tylko same przyjemności. :-) Nie wiem jak mocny jest ten nowy sort, bo tamto było na tym beżowym, ale mając już to co napisałem teraz sam zadecyduj. Jak jest na serio mocny to daj jej 60 + 50. ;-)
  • 35 / / 0
Wielkie dzięki za odpowiedź. Tak btw. czy mieszanka 6-APB + 5-APB + 5-MAPB sprawdza się? Czy raczej lepiej użyć 5-MAPB zamiast np. 5-APB?
  • 1628 / 197 / 0
6-APB - morze serotoniny, jezioro dopaminy, kałuża noradrenaliny
MDAI - głównie sama serotonina, mało tu dopaminy, a noradrenaliny prawie wcale

No i to by było na tyle jeżeli nie lubisz stymulacji. Jak Ci będzie mimo wszystko zbyt zamulaście to dorzuć sobię do powyższych substancji 5-APB w proporcji odpowiednio 1:1 i 2:1.

Imo najlepsza substancja na teraz to 5-MAPB, z raportów wynika, że najbardziej przypomina MDMA.
  • 71 / / 0
Testowałem ostatnio w kapsułce 250mg 3mmc + 80mg 6-APB, po połknięciu sniffem 50mg pentedronu. Muszę przyznać że nie spodziewałem się przy średniej tolerce takiej przyjemności. Euforia coś w stronę MDMA chociaż nadal zbyt słaba.
  • 102 / / 0
normalnie walimy ze znajomymi po 80mg mixu 50:50 5apb i 6apb (bezowy sort). jak to dawkowanie bedzie sie mialo do nowego, bialego sortu - podobno jest bardzo mocny, wiec o ile zmniejszyc dawke?
  • 35 / 1 / 0
Witam mam pytanie, jak wypada mix 5mapb z 5apb?
Uwaga! Użytkownik Pangucio777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.