- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Ale kodeina z alkoholem bardzo fajne połączenie, kiedyś jedno z moich ulbionych.
Teraz jak nie piję alko, to zostaje tylko kodeinowa euforia, bo bez alkoholu nie ma efektu nasennego. Do tego swędzi, a ma swędzieć, uszy mi się zawsze robią czerwone
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
Mi się po tylu latach robi niedobrze od samego smaku tych tabletek na języku, dlatego przepijam najszybciej jak się da, a później sobie ssę imbir jak mi niedobrze, chociaż już się tak przyzwyczaiłam, że z czasem zaczęłam rzadko kiedy rzygać po kodzie, musiałabym jakieś duże dawki wrzucić - do których nie jestem przyzwyczajona. Zjedz też coś lekkiego parę h przed. Thioco się dobrze wrzuca na pusty żołądek - przynajmniej mi, ale nie na CAŁKOWICIE PUSTY, musi minąć kilka h od ostatniego posiłku. Weź sobie pod poprawkę że na kodeinie zwieracze odmawiają posłuszeństwa więc załatwić się na kodeinowej bombie to tragedia ;)
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.