- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
GBL + 4cmc oraz GBL + Hexen.
Dodam, że osoba początkująca w dodatkowych substancjach.
przepioreczka pisze:Przejrzałam 10 pierwszych i 10 ostatnich stron i nie znalazłam informacji o miksach:
GBL + 4cmc oraz GBL + Hexen.
Dodam, że osoba początkująca w dodatkowych substancjach.
MadKing pisze:Planuję jutro zmiksować GBL z ~170mg MDMA. Będzie stosunkowo bezpiecznie? Jeżeli moja standardowa dawka G to 1,6ml to ile polecacie do mixu? I od czego lepiej zacząć?
Oczy się trochę rozjeżdżały i były lekkie problemy z równowagą ale nigdy w życiu nie wyrwałem tyle lasek w klubie w ciągu jednego wieczora :diabolic:
Za to jeden z kumpli który zastosował podobny mix dołączając do tego sporą ilość alkoholu skończył :kotz: do tego nigdy nie widziałem tak bladej i upoconej japy jak jego
ad2. Coś dla fanów gabanergicznej rzeźni. Dla mnie megaczil, oczywiście łatwo przegiąć (szczególnie przez klona). Dawki bardzo osobnicze. Ja bym wrzucił zapewne na początek polewkę 1,8ml, 75-100ml wódki + pół mg klona.
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
NegatywneWibracje pisze:subtelnydotykpiekna pisze: ad2. Coś dla fanów gabanergicznej rzeźni. Dla mnie megaczil, oczywiście łatwo przegiąć (szczególnie przez klona). Dawki bardzo osobnicze. Ja bym wrzucił zapewne na początek polewkę 1,8ml, 75-100ml wódki + pół mg klona.
a propo dawek : nie chcę pisać zbytnio, bo będzie warn.jeśli chodzi o kolejność to taką polecacie ? GBL potem Etanol w postaci wódki a na końcu clono ?
miało by to sens, gdyż jakby zamienić kolejność tj. cln-wóda-gbl to urwany film na ryzyku.
jeśli ktoś jest doświadczony w takim mixie mogę prosić o PW i potwierdzenie wysłania.chciałabym napisać o dawkach, o jaki mi chodzi,
dzięki, pzdr.
Miks bardzo fajny, szczerze przeszedł moje oczekiwania, między substancjami jest naprawdę wysoka synergia. Wszechogarniająca błogość, euforia, falowanie obrazu na wejściu 2-mmc i nieogar w głowie. Zaskoczyło mnie to dość mocno :) Libido kosmiczne. Jak macie okazję spróbować, to polecam, myślę, że się nie zawiedziecie. Niestety obydwie substancje mają krótki czas działania, trzeba robić częste dorzutki, w moim przypadku kreski stają się nieaktywne już po trzeciej - czwartej.
Najprostszy mix 4cmc plus GBL- libido w kosmosie....
I teraz uwaga, dodatkowy srodek do tego miksu ( tylko jak ktos pali sporadycznie nie nalogowo, bo nie wiem czy tak samo zadziala) :
po 40stu minutach zapalamy cygaretke z tytoniem :
uderzenie dopaminy jest tak silne, że uśmiech na twarzy pojawia sie samoistnie i ciezko go nawet zdjac, mowa ciala sie zmienia na bardzo charyzmatyczna, bardzo przyjemny bodyload w postaci rozlewajacego sie ciepelka i mrowienia kończyn...
Dopaminy jest tak dużo że stan błogostanu, eufori miesza sie z niwielkim uczuciem checi zwymiotowania- ale to przemija.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Natomiast następnego dnia powtórzyłem zabawę przed imprezą. Tym razem również 150mg 2-mmc oraz podobne ilości giebla, z czego ten ostatni... zdecydowanie za szybko. Zaskoczyło mnie, że już po jednym dniu zabawy moja tolerancja znacząco podniosła się na obydwie substancje. Może było to mylne wrażenie :D bo musiałem dolać sobie raz po raz 1,5ml giebla i szybko to zapić, ponieważ obudziłem się w samych gaciach, ze śliną na ryju, jakieś dwie i pół godziny później ;) 2-mmc nie stymuluje bardzo mocno, nie zbija też gieblowych drzemek. Dlatego uważajcie :D na szczęście po tej drzemce szybko wróciłem do siebie i zdążyłem na imprezę, więc nic nie przegapiłem. Jedynie utrzymywało mi się lekkie zmulenie, no i do wieczora uważałem z używkami ;)
Pozdrawiam.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.