- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Libido, pewność siebie, zdecydowanie, a w klubie wokół ciebie taka aura, że ja pierdole i pełno kobiet przy tobie :-D
Do tego ładne oczy (hahahahahahaha) i otwierasz kobietę za kobietą, mega imprezowy mix.
Oczywiście dawki odpowiednio większe, tak jak 4F-MPH to najlepiej parę mg w nos na start razem z GBL, a potem dorzucać kapsy 2x stuffu więcej i dolewanie GBL, a takie dorzutki 4F-MPH pozwolą nie spać do rana bo oralnie działają bardzo długo.
Jak juz chcialem zasnac, to wrzucilem 2.5 ml giebla... Ni chuja nie zasnalem, stymulacja dalej trzymala. Szum w uszach od giebla, skwierczace neurony od glutaminianu i potliwosc. Taki miks to duze parcie na mocz i odwodnianie :old:
Ledwo na nogach poszedlem sie odlac, wszystko mi sie mienilo w oczach.....
Mijajac pokoj brata w ktorym mial otwarte drzwi, widzialem go w postaci halogramu siedzacego na lozku i ogladajacego cos na laptopie.
Nie musze mowic ze to byl halun.
Pelna trzezwosc umyslu nie pozwolila mi wpasc w paranoje, ale jednak balem sie podejsc sprawdzic i dotkna,c bo myslalem ze sie wypierdole :D
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
danu pisze:Jak wychodzi Oxy w miksie z Gieblem ? Jest ktoś , kto poleca to połączenie
Połączenie z marihuaną mi średnio podchodzi, jest przyjemne ale zbyt mulące. Jedna z niewielu używek której wolę nie łączyć z traffką. Do tego łatwo o bełta, bo kręci w głowie trochę jak po większych ilościach alkoholu z trawą.
Miksy ze stymulantami świetnie się nadają. Dobra amfetamina z porządnym GBLem, na mój gust jest niewiele niżej niż koks. Tylko przy geblu zużywam wincyj stimów niż normalnie, bardziej ciągnie do dorzutek. W drugą stronę też, motzno się chce robić polewki, a jeśli się zbyt krótko odczeka to się zdarzają black-ały. Ale one przy GBLu są zwykle dużo bardziej kulturalne niż przesadzenie z alko, więc i tak spoko.
W tym celu myślę o mieszance GBL + 3-FPM. Zarówno GBL i 3-FPM (czy też 3-FPH, to jest to samo) mocno pobudzały mi libido. Niestety z 3-FPM w dużym ilościach pojawiały się dziwne jazdy z serduchem, a obawiam się, że znieczulony GBL mogę szybko przesadzić.
Szukam trochę bezpieczniejszego rozwiązania oraz może bardziej euforyzującego. Ktoś ma jakieś sugestie? Lekkim stymulantem bez efektów ubocznych jest 2-mmc, ale to z kolei wydaje się usypiać popęd.
Czyli zostaje zwykła amfetamina?
2016 kwie 18, 22:01 /scalono - surv
Ja za to zukam miksu substancji, dzięki któremu mogę się spodziewać stymulacji fizyczno-psychicznej, mega motywacji, rozgadania i pewności siebie tak aby zachować działanie prospołeczne i jednoczesny ogar w głowie (pozorna trzeźwość) i pozbycie się tych schiz związanych ze stimami? Mix z flubromazepamem? Albo lepszy z dikla? Albo jednak gbl?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.