- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
A najlepiej to już się nie katuj. :-D
ALe zeby nibyl oftopp napisze ze ledwo mnie odratowali (nie pierwszy raz) - tak jak mówilem wielu tu jest DXM-żerców ja z głupoty wziałem po zwale dmaru niby minelo 18h - ale mimo wszysko pikawa ledwo ledwo = dawka aco to 800mg ale mowie ze mam duza tolerancje no i waga - oczywiscie łaczyłem wszystko z flachą bo sasiad wpadł - tolerancje na wszystko mam juz megaaa = do tego oczywiscie baklofen bralem podobnie jak autor tego watku - jednak baklo tak samo albo i mocnej obciąza organizm tym bardziej mieszany z piwam.
Karetki oczywiscie nie bylo bo zapomniam jak sie rozmawia - wiadomo ze takiego biora za ostatniego cpuna i wyladawalem na toksykologi - mówiłem tłymaczlem na ile moglem 3 lekarzom - jeden dopiero po studiach reszta starsza + ratownikom, że jestem z innego miasta i że potrzebuje ralalnium albo lorafen na ataki. ZADEN NIE CHCIAŁ WYPISAC to tylko świadczy o tym jak to wielkie miasto WROCEK jest PRZECPANE nie wiem czy płakac czy sie smiac :wall: pokazywalem leki ANAFRANIL baklofen za zadne skarby nie chcieli zrozumiec - myslalem ze maja jedno w glowie "teraz pan zdychaj...' bez znajomosci - nie chce mi sie juz mowic sami wiecie
to nie historyjka jak niektóre tutaj moge na dowód podesłac zdjecia wszystkiech wypisów i papierów równiueż z TOksykologi
koniec spowiedzi zbogiem....
5 h po przyjeciu 200mg. pentedronu, 100 mg dmara dalo takiego kopa ze jak stawalem w miescu to czulem jak mdleje, wiec uwazajcie ;)
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.