- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Emkę w nexusie je się najpierw. Ponoć to ma sens. U mnie działało, nie testowałem odwrotnie.
Ciekawe wizuale, czyli frektale, obraz ze statkiem ożył - woda płynęła, statek się bujał. Twarze ludzi jak i moja zmieniały kształty jak w filtrach z instagrama czy snapchata (takie alien filtry - oczy się rozjeżdżały itp).
Ogólnie między 9:45, a 13:30 zarzuciłem łącznie 60mg 4HOMET i 400mcg 1p-LSD.
Wszystko fajnie, jednak nie miałem wejścia na "mindfuck". Same wizuale, co mnie troszeczkę denerwowało, bo nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić, nudne to było...
Ale jeżeli chodzi o same wizuale - polecam.
Czy ktoś doświadczył po niej psychozy?
Po przetestowaniu solo myślę o miksie z niepodstawionym MiPTem, ale podkreślają, że miks z innymi substancjami mogącymi wywoływać psychozy może się tak właśnie skończyć.
Niby to sajko nie jest mocne, ale pamiętam, jak pod koniec DCNEKa walnąłem balona i naprawdę konkretna psychoza wjechała mi na bańkę (choć trwało to max 20 minut).
Tak jak wspomniałem - kilkukrotnie podkreślili, że w przypadku metoksetycyklidyny (3-MeO-PCE) ryzyko wystąpienia psychozy jest znacznie większe.
Właśnie dlatego napisałem konkretnie w dziale dot. substancji panie Modzie :D
Czy ktoś ma doświadczenia z łączenia tej subtstancji z psychodelikami i z jakimi, jeśli tak, to z jakimi?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.