Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1344 / 145 / 8
kodę najczęściej miksuje z DXM(max 90mg), alprą, piwem, buchami i czasami Aviomarinem.
pamiętam podobny mix tyle że z trampkiem. grzało euforycznie, było najlepiej.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 342 / 30 / 0
Ja proponuję mix z PST, kwaskiem cytrynowym, pieprzem i kurkuma★
  • 1344 / 145 / 8
dziś taki mały mix po pracy w ramach relaksu :cool:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

We are eternal
  • 1674 / 125 / 0
Ja nie lubie dużych mixów, ewentualnie troche apapu noc nic innego
nie wiem czy bym poczuł cokolwiek po mixie takim jak zaprezentowałeś powyżej
  • 293 / 41 / 0
kodeinę bardzo łatwo przepić alkoholem , wtedy cały czar pryska.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2874 / 298 / 0
Dokładnie, jedno piwo MAX. Powyżej tak jakby ktoś mi wyłączył kodę
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1344 / 145 / 8
Dużo alko nie mialem. 2 szklanki poł na pól z coca-colą. To nie jest duży mix
Drevolt, poczułbyś się dobrze ;-)

We are eternal
  • 8 / / 0
13 stycznia 2017JSC pisze:
Dokładnie, jedno piwo MAX. Powyżej tak jakby ktoś mi wyłączył kodę
Zależy ile zapodajesz. Jak ciągle dorzucasz to działa.
  • 102 / 9 / 0
Czy mix: koda, DXM i mj ma sens?
Jeśli tak to ile deksa i mj do 600mg kody
I w jakiej kolejności?
  • 202 / 3 / 0
Ja zawsze brałam ok. 60 mg deksa 2 h przed kodeiną (DXM mocno mnie klepie, jeśli masz większą tolerkę, to możesz dobić nawet do 90 mg), a mj w niewielkiej ilości, jak koda schodzi - nie lubię, jak się przebija przez kodę. ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.