- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
scalono - surv
mniejwiecej po 80mg jednego i drugiego przy masie 76kg. Cudowne, nie bylo tak nachalne i sztuczne jak mdma, bylo niesamowicie klarowne, zero jakiegokolwiek uczucia zajebania w akcji, brak pierdolenia glupot jak po MDxx, a tylko sam szczerosc az do bolu. Mrrrr... Dobre, dobre. Tego 6-apb prawie nie bylo czuc w tym miksie, ono chyba tylko dodalo glebi i podbilo efekty 5-api. Najlepiej.
Ogólem bardzo na plus, w mojej opinii przebija MDMA swoją prawdziwością.
Razem ze zgraną paczką chcemy spróbować 6apb.
Szamalismy pixy w czasach kiedy były łatwo dostępne do 2008. Później lipa nigdy już nie trafiłem na dropsa z MDMA.
Właśnie chęć ponownego spróbowania czegoś zbliżonego do mdma nas skusiła.
Przypadkiem trafiłem na opinie o 6apb.
Dużo się naczytałem wiadomo teorii. Na praktykę przyjdzie czas w sobotę ;] na domówce czyli:
5 osób:
Women, 52 kg, 5 miesięcy bez żadnych dragów
Man, 80 kg, 5 miesięcy bez żadnych dragów
Man, 70 kg, 3 tygodnie beż żadnych dragów
Man, 90 kg, ----------------||-----------------
Man, 110 kg, ---------------||----------------
Posiadamy:
2g 6apb
2g 3mmc
Z tego co czytałem to dużo mamy.
Odczynniki pochodzenia [popularnego - surv] wiec lipy chyba nie będzie.
Dawkowanie od jakiego chcemy zacząć:
Mojej kobitce to zapodam mniej ok 80-100mg na start.
My to zapodamy na pewno 150-200mg na start na "chłopa" :diabolic: oczywiście oralnie . Doświadczenie z rc mamy spore i lubimy mocno.
Ale co dalej ???
Czy w trakcie możemy dobijać się 3mmc w naprawdę małych ilościach ??
Czy w miarę potrzeby delikatnie 6 apb?
W sumie na głowę wychodzi 400mg 6apb i 400mg 3mmc...
Pierwszy raz przygoda z 3mmc i 6apb...
Oczywiście pełny raport na bieżąco będzie pisany ( o ile będę w stanie ) w sobotę.
nie identyfikujemy źródeł - surv
- impreza całonocna, jakoś od 18 do 12 dnia następnego
- danie główne: muzyka z różnych gatunków puszczona na wysokiej jakości kolumnach, głównie rock psychodeliczny/progresywny i elektronika, mroczne klimaty
- ściśle ograniczone grono: ja, moja kobieta i dwóch przyjaciół
- świeczki, stroje z lat 60. i reszta stylizacji, planuję zrobić "misterium" z "Modlitwami psychodelicznymi" Leary'ego
- w tle perspektywa seksu koło 2-3 w nocy
Pewniakiem na tą imprezę jest oczywiście 6-APB (sort kawa z mlekiem) + jakiś psychodelik, osobiście stawiałbym na 2C-P z racji długości działania, niemniej mam jeszcze 5-meo-mipt (HCl i freebase). Do tego wszystkiego MXE, AM-2201 lub mj. W jakich proporcjach i przede wszystkim z czym mieszać, aby wyciągnąć jak najwięcej z muzyki, wizuali i doznań seksualnych? Zależy mi też na tym, aby główna część zabawy trwała minimum 4h.
Myślałem o 100-150mg 6-stki wziętych godzinę po 13mg 2C-P, gdzieś na peaku dopalić ewentualnie 5-meo-mipt (co jednak mi się nie widzi z racji stymulacji) albo załadowaniu 200mg 6-stki, a następnie po 2h dociągnięciu 30mg 5-meo-mipt, i gdzieś pod koniec sniffnąć sobie 30mg dobrej MXE. Oba miksy wciąż dopalane. Doświadczenie z psychodelikami mam spore, o oddziaływanie psychiczne się nie boję, raczej o własne ciało. Tolerancja: 21 lipca szło 200mcg kwasu, 2 sierpnia pójdzie 15mg 2C-P, zatem przerwa będzie tygodniowa. Propozycje i sugestie?
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Wyjebałbym 2c-p i zaopatrzył się w mniej rozpierdalający fizycznie psychodelik- jakieś 4-aco-dmt, czy coś w ten deseń, szamnął razem z 6-apb i ew. rzucił na peaku trochę tego 5-meo-mipta. Co do MXE to za chuj by mi do głowy nie wpadł pomysł łączenia tego z 6-apb, ale jak tam chcesz. Przeciwnikiem syntetycznych gandzi jestem i jak już bym miał palić to coś zielonego co ładnie pachnie.
Berig pisze: - ściśle ograniczone grono: ja, moja kobieta i dwóch przyjaciół
- świeczki, stroje z lat 60. i reszta stylizacji, planuję zrobić "misterium" z "Modlitwami psychodelicznymi" Leary'ego
- w tle perspektywa seksu koło 2-3 w nocy
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.