- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
czterdziesciicztery pisze:kodeina + tetrazepam =< najlepszy miks na świecie
gdzieś już to chyba było
tetrazepam robi bardzo mięciutko
efekt: (mięciutko^mięciutko + ciepło^2) =
co tu dużo gadać, nie życzę przyjemnej(będzie), a długiej podróży
zakładam, że już jadłaś/eś tetrazepam
sQneK pisze:A ja tam sprobuje jak pisalem wyzej, czyli 450 z antka i wlac do tego kota z 6 tabletek. Nie wiem czy to dobrze zadziala... Ktos tak probowal?
ziper pisze:a da radę z czymś zmiksować żeby działanie wydłużyć? tak wiem, że mogę użyć opcji szukaj, ale jak na razie nic nie znalazłem a potrzebne mi szybko info
mozna jeszcze wyciac (i sprzedac :cheesy:) lub rozjebac sobie nerke/nerki, co skutkuje kumulacja morfiny i jej glukuronidow w organizmie ;-)
sQneK pisze:Z 24 tabletek kota, to bym sie chyba przekrecil, pozatym to by przebilo kode...
Mam nadzieje ze oba peaki sie na siebie naloza i bedzie git... Mam malo kasy i chyba jej nie wyrzuce w bloto, oby nie :/ jutro sie okaze
Mam nadzieje ze oba peaki sie na siebie naloza i bedzie git... Mam malo kasy i chyba jej nie wyrzuce w bloto, oby nie :/ jutro sie okaze
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.