05 listopada 2023karzeu420 pisze: wcześniej dostawałem ten kryształ z jakimś żółtym syfem wymieszane więc możliwe że też wyrobiła mi się tolerancja bo ketony z tego co wiem mają do tego tendencję i stąd mogło być potrzebne te 250. Tym razem było kilka dni przerwy i czysty kryształ we własnej osobie więc 150 wystarczyło widocznie. Swoją drogą - znasz nazwę tego efektu z oczami? Chciałbym o tym więcej wiedzieć/poczytać.
05 listopada 2023karzeu420 pisze: wcześniej dostawałem ten kryształ z jakimś żółtym syfem wymieszane więc możliwe że też wyrobiła mi się tolerancja bo ketony z tego co wiem mają do tego tendencję i stąd mogło być potrzebne te 250. Tym razem było kilka dni przerwy i czysty kryształ we własnej osobie więc 150 wystarczyło widocznie. Swoją drogą - znasz nazwę tego efektu z oczami? Chciałbym o tym więcej wiedzieć/poczytać.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
04 listopada 2023karzeu420 pisze:
Powiem ci że podejrzewałem ketony ale nie sądziłem że w Polsce jest jeszcze do nich jakiś dostęp więc zszedłem na przekonanie że jest to po prostu meta. Dodam temat jeszcze do tego wątku co mówiłeś i zobaczę co ludzie napiszą.
Ketony w Polsce to obecnie pieprzona epidemia, dostępne na każdym kroku, młodzi w wieku 16-25 lat żrą je na dekagramy nie zdając sobie sprawy, że robią sobie kuku i to solidne... Slyszalem nawet o młodszych osobach
Większość ze znajomych, na moje słowa, że to najlepiej stosować raz na x czasu, jak MDMA ma to w dupie i twierdzi, że klepie ich srogo, nawet będąc w ciągu na euforycznych ketonach. Dramat.
Jeszcze zapłaczą, ale już wcale mi ich nie żal.
Przepraszam za offtop.
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.