Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
Witam,
moja przygoda z tematem zaczęła się 3lata temu. Głównie palę z zarowy lub z lufy.
Ciekawi mnie czy możliwym jest zrobienie liquidu do e-fajka. Macie może jakieś info na ten temat? Pozdrawiam Damian
  • 183 / 25 / 0
Z tego co wiem to do liquidu można wepchać wiele substancji psychoaktywnych, ale z metą w e-papierosie to się jeszcze nie spotkałem. Wątpię żeby dało się coś takiego zrobić.
  • 3 / 1 / 0
Rozumiem, w takim razie podejmuje się tego wyzwania.
  • 357 / 34 / 6
Była próba , e fajka działa mimo wszelkich zapewnień ,ze spali się grzałka ,czy co tam jest , albo filtr pójdzie od razu . Próba była , ciekawie się pykało na legalu , ale kompletnie nie dawało tego co ma do zaoferowania meth .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.