Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
stalker52 pisze:W życiu miałem tylko 1 bt na DXM, wziąłem 26 cukierków acodinu, najpierw jak wchodziło to od razu silne zawroty głowy, mogłem jeszcze chodzic, potem tak mi sie nie dobrze zrobiło, że sie położyłem na łózko, a potem już nie wstałem, miałem siłe żeby tylko sie rozebrac i leżeć dalej, wogóle to cały się ardzo pociłem, leżałem i próbowałem czymś zakąsić i przepić, nawet wstać nie mogłem do kibla, jak już przeleżałem te 6 godz. to wkońcu ze mnie zeszło zostały tylko zawroty głowy i nasilone odbieranie uczucia strachu, na DXM jak sie boje o coś lub o kogoś to serce napierdala mi w huj i cały się trzęse i te dreszcze.
Wziąłem telefon dzwonie pod 999, ktoś odbiera i mówię, że umieram, opisałem jak wyglądam, i co zjadłem i że, zajarałem bake, i słyszę odpowiedź, -to nie trzeba było ćpać.
mogłabyś mi powiedzieć, czy miałaś już przedtem bad tripy i co robiłaś przed pojawieniem się tego strasznego bada?
Osobiście mam wrażenie, że od tego co się wcześniej robi widzi i słyszy bardzo dużo zależy więc chciałbym wiedzieć.
Wcześniej? Praktycznie nic specjalnego. Normalnie minął mi dzień, bez napięć ani innych afer. Wieczorem poszukałam trochę muzyki, zarzuciłam dexa, przegrałam wszystko na komórkę, zdążyłam porozmawiać z kumplem i położyłam się, pogrążając w typowo dexowych rozmyślaniach. Choć może to wina tej nowej muzyki? Wybrałam jakiś psychodeliczny trance, którego nie potrafię słuchać na trzeźwo. Nieźle wciągał. Po jakiś dwóch godzinach straciłam panowanie nad wszystkim i cały matrix wgrał mi się do łba, kiedy facet zaczynał mnie już mordować...
Ale pewnie za tydzień mi przejdzie i znowu się nakręcę na podobną dawkę. Choć zamierzam teraz powoli spróbować z czymś około 1350mg (na mnie trochę mniej, bo w moim przypadku byłoby to 27mg/kg, a tu zbliżamy się do dawki śmiertelnej). Chyba, że to jakoś rozłożę
I opowiedz potem jak Ci minął trip z tą dawką
Nie bierz lepiej więcej niż 20mg/kg wiesz nigdy nic nie wiadomo ja nie mam zamiaru nigdy przekroczyć tej granicy, ale rozkładając to na parę dawek co jakiś czas to spokojnie tylko wówczas możemy zostać zaskoczeni przez sigmę :P ja tak robiłem raz ale sigmy nie miałem i było fajnie właśnie 1350mg brałem a teraz walne sobie naraz (jak mi kumpel kasę oczywiście odda :/) :)
Dzięki za odpowiedź i uważaj na siebie :) Może spróbuj sobie coś śmiesznego obejrzeć przed tripem to będzie lepiej.
Pozdro
Trzym się ;)
@Radio Osobiście u mnie jest takie rozdwojenie muzycznego gustu - na trzeźwo lubię posłuchać starego, klasycznego rocka, nie pogardzę jakimś metalem, ewentualnie bluesem. Te z kolei na tripie zupełnie nie wpadają mi w ucho i muszę się desperacko zaciągać po jakieś dziwne hipnotyzujące mieszanki. Choć jak widać nie zawsze się sprawdzają
A próbowałaś kiedykolwiek słuchać ambientu podczas tripa ? może jakaś lekka elektronika ? szukaj szukaj :-D
bym się chyba pociął jak bym nie mógł znaleść odpowiedniej muzyki na dexa
ale wydaje mi się że muzyka ma duży wpływ raz słuchałem jakiegoś zamulania to kiepsko było bo faza też była zamulona.
Sądzę, że gdybym słuchał jakiejś "strasznej" muzyki to mógłbym mieć bad tripa więc stanowczo tego unikam.
Powynajdywałem sobie na fazie kiedyś pełno różnych kwasów do słuchania i się ich trzymam dobrze mnie kopią ;D
I zawsze jak mam możliwość to oglądam filmik na youtube "Miodowa Klata" bo chyba z 4 razy mi się zdarzyło, że podczas oglądania tego filmiku mnie pokopało ostro, więc to dla mnie już jakby "tradycja". Wczoraj też oglądałem i też mnie pokopało :D
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.