Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Orlock pisze:Na pewno nie polecam Skyrima, bo po 900mg nie można zupełnie ogarnąć co się dzieje :D. Do dziś pamiętam jak moja dziewczyna śmiała się ze mnie, że nie mogę przez pierwszą godzinę stworzyć wyglądu postaci, a kolejne 1,5 godziny nie mogłem wydostać się z prologu, hahahahahah XD.
Ja planuję zagrać w Gothica 3 na dxm i paleniu na najnowszym patchu, questpacku i cm. Oglądać zniszczoną stolicę ludzi w której wciąż toczą się walki z Orkami ;) Czy chociażby atakować osady asasynów z grupą uderzeniową Koczowników ;d. Coś pięknego
Jest tylko koszenie trawnika.
konrad160 pisze:Wszystkie gry z serii NFS są dobre na dexsie, ale i tak najlepsza cześć to underground 2 !
Metal Gear solid na mniejszych dawkach wciąga niemiłosiernie, ale raczej zalecam łątwy poziom trudności.
Fable - pluszowy rpg, gra prowadzi za rękę, też grało się fajnie.
Stalker klimatem wbija w ekran, ale ciężko sobie poradzić z akcją, zgon za zgonem.
Amnesia
itp. wynalazki SCPki o ile wiemy jak przejść trudniejsze etapy a nie biegać w miejscu szukając jakiegoś klucza.
Faust w Stalkera się zajebiście grało a na niskim poziomie to nawet szło przeżyć jak się latało z G36 po początkowych lokacjach :D
Nie ma się co rozmieniać na drobne, bo połączenie depersonalizacji z derealizacją daje zupełnie nową gamę doznań w praktycznie każdej grze, nawet jeśli by to miał być zwykły Tetris. Wiadomo, że każdy będzie podawał swoje ulubione tytuły, ale to i tak nie ma znaczenia, bo wystarczy po prostu ZAGRAĆ po DXM, a każdy przekona się o co chodzi.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.