Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Edit:
jakub357 pisze:
Jest coś takiego jak limit tripów.
Chociaż substancja po wprowadzeniu do organizmu zawsze działa, jest metabolizowana.
Myślę, że trzeba naprawdę ojeść się samego dexa do oporu, żeby magia znikła. Takie tripy są też aktualnie bardzo kosztowne, to już nie czasy, gdy Acodin był po 6zł i brało się 3 paczki naraz.
Ostatnio robiłem zakupy, to wyuczona formułka "Dzień dobry. Poproszę Tussidex lub inny lek zawierający substancję dekstrometorfan". Tussidrill 150mg za 26zł, najczęściej dostępne DecaCaps to 150mg za 11zł x2 dostałem. Acodin 300mg za 16zł i Tussal 150mg za 6zł o dziwo dostałem.
Czyli 900mg za 70zł. Bardzo drogi trip.
Tego posta bym prosił usunąć, albowiem sam nie umiem, a napisany został dlatego, że z początku nie umiałem zedytować powyższego. Teraz już jest całkiem zbędny.
Aczkolwiek myślę, że pomogłaby deksowi zrobić większy rozpierdol, dlatego chcę stestowac.
No problem z zdobyciem dexa czasem jest uciążliwy, aczkolwiek jeszcze nigdy nie zdarzyło się tak żeby w kryzysie nie udało się mi załatwić :D Metoda, żeby w jeden aptece kupić samemu, a potem poprosić kogoś przed apteką żeby też nam kupił, dając mu gotówkę, z 3 na 3 razy nie powiodła się. Ludzie byli nieufni, że w dzisiejszych czasach to nic nie wiadomo itd - oczywiście nie pomogły racjonalne tłumaczenia, że to legalny lek tylko nie można kupić dwóch paczek naraz.
Aktualnie problem z dexem mam rozwiązany na jakiś czas dzięki arylkom. Bardzo korzystnie dorwałem i za dawkę 70mg DMXE wychodzi mi 6,5zł a 30mg O-PCE 3,5zł (bez tolerki to są heavy). Przy czym CEVów nie mam ani do hola i tak już nie wpadnę, za dużo tego przeżarłem chyba a przerwy nie zamierzam robić. No ale jednak efekt terapeutyczny dmxe jest miodzo, ogromne rozkminy o wszechświecie i jestem w stanie czytać książkę. O-PCE upierdala, czyli tak jak powinno być. pozdrawiam xd
(iMAO) mógłbym wrzucać 300mg kaszlaka?
Czytałem że moklobemid działa dość krótko stąd dawki 2 razy dziennie ale jednak wpływa na serotonine itp.
Spodziewam się że albo będzie mocniej niż zazwyczaj na tej dawce lub nieprzyjemnie chociaż nie wiadomo bo to w praniu dopiero wyjdzie.
Biore 450mg moklo podzielone na 3 dawki.
Liczę na szybkie info z racji majówki i potrzeby zresetowania się a następnie po kilku dniach powrót na moklo.
Z góry dziękuję za każde info.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.