Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 392 / 4 / 0
Czy wy musicie się kłócić.
Uważam, ze trzeba pogodzić wszystko w życiu i dostosować pod siebie by żyło nam się przyjaźnie i dobrze.
Każdy ma inne priorytety.
Depresant acodin nie ćpa się po pierwsze tylko bierze się lekarstwo na dusze w określony sposób.
Nie doczytałeś najadłeś się bez sensu nie poznałeś całego spectrum działania aco i teraz masz do nasz żal, że nie wiesz nic.
Jak nie wskoczysz kilka razy na sigme pleatu to nic nie poznasz. W mniejszych dawkach aco ma charakter zabawowo refleksyjny dopiero przy czwartym pleatu zaczynają się mocne doznania z krawędzi życia i śmierci, OOBE etc.
teraz zgłębiam lekturę Monroe podrożę poza ciałem.
Pisze chłop jak wół, ze w OSPUO czyli jak ja to nazywam w Kryształowych Światach dusza czyli my znajdujemy wszystkie stany emocjonalne, materialne rzeczy i wszystkie pragnienia które chcieliśmy poznać w rzeczywistym świecie ale nam się nie udało. Wejście do Obszaru II jak to nazwał to nic innego jak przekroczenie podczas jazdy acodinowej bariery naszego ciała i masz to samo co po Acodinie to i normalnie tylko trzeba się tego nauczyć.
To tam jest piekło, niebo Bóg, demony wszystko co ludzie wymyślili przez nasza historie tylko ty jako jednostka trafiasz do takiej cześć która była najbliższa twemu charakterowi życia na ziemi. Byłeś bandytą, morderca to masz przejebane bo w OSPUO spotykasz sobie podobnych i żaden nie będzie ofiarą. Byłeś religijny, duchowo nastawiony na którąś wiarę to jesteś w swerze duchowości, gdzie anioły, masz, Bogów co chcesz.
Tak teraz badam to wszystko i dochodzę do wniosku, że pod wpływem Acodinu w głębokiej sigmie pleatu przenosimy się do swoich światów w których czujemy się najlepiej i najbezpieczniej.
Dlatego jeden widział wielobóstwo, drugi anioły trzeci opiekunów czwarty domy pełne rżnących się ludzi.

A wy moi drodzy przestańcie się kłócić tylko zacznijcie czytać to co wam powiedziałem tam jest bardzo dużo wytłumaczone, a jazdy acodinowie na sigmie potwierdzają chłopa teorie i praktykę w 100%
  • 845 / 12 / 0
Poczytaj sobie nagniot tworczosc Jana Witolda Suligi, szczegolnie w kwestii tego, co on nazywa "uzaleznieniami duchowymi". Koles jest nie w ciemie bity. Z wielu powodow.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
Z racji tego, że poruszamy tu takie oniryczne tematy, mam do Was prośbę o zinterpretowanie mojego snu.

Kiedyś w grudniu kupiłam Acodin i schowałam go głęboko i zostawiłam w Kielcach.
Otóż śniło mi się, ze mama znalazła tamten acodin i mówiła, że zaatakowały go różne robaki, pleśń itd. No i oczywiście miała do mnie pretensję o to, że go biorę. Jak zinterpretujecie ten sen? Przypomnę, że on znajduje się w suchym, ciemnym miejscu .
  • 3205 / 176 / 0
Ja zinterpretuję to tak że boisz się że ktoś go znajdzie a sama obawiasz się tej substancji. Brałaś już kiedyś to?

+ nie cierpisz robalów, jak ja %-D
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
No jasne, wiele razy :)
A, zapomniałam wspomnieć, że te robale zaatakowały Acodin, bo go zbyt długo nie używałam i się zestarzał.
  • 401 / 3 / 0
Chaotka pisze:
Z racji tego, że poruszamy tu takie oniryczne tematy, mam do Was prośbę o zinterpretowanie mojego snu.
Myślę, że to chodzi o stado pand, które chcą ci zjeść tamten akodin, bo wierzą że dzięki temu zaczną przenikać przez ściany i zawładną światem. A robaki to tajemni wysłannicy Zrzeszenia Pand-Seryjnych Morderców (ZPSM) które przybyły by ukraść cały akodin tego świata.
Masz dziewczyno dar jasnowidzenia, to się wkrótce stanie.
In heaven everything is fine. You've got your good things and I've got mine.

http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4

---

„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free :cool:
  • 2775 / 40 / 0
ms lovett pisze:
Masz dziewczyno dar jasnowidzenia
najebane we łbie raczej. Sorry za bezpośredniość
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
BrightestStar pisze:
ms lovett pisze:
Masz dziewczyno dar jasnowidzenia
najebane we łbie raczej. Sorry za bezpośredniość
Dlaczego tak uważasz?
  • 2775 / 40 / 0
Tak po prostu obserwując Twoje posty dochodzę do tego wniosku
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
To nie jest miłe :( Poza tym nienawidzę odpowiedzi "bo tak", inteligentni ludzie nie argumentują w ten sposób.
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.