Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2650 / 42 / 0
ZX pisze:
najgorszym, co ci sie moze w zyciu przydazyc, nawet smierc jest lepsza od permanentnego odklejenia
Czemu? XD

Szczecin jest blisko morza, tam operują duchy morskie, dlatego tak jest...magicznie.

Trochę inna strona DXM , która tez warto zbadać myślę.
Wyruszyć w podróż pod szyldem: "300mg dziennie". I beznadzieję zmieniasz w szamańska włóczęgę.

Być może najlepszą w życiu

Autorze.
Wnioski?

Żyjesz w symulacji, iluzji, zaprojektowanej tak realistycznie, żebys w tą realność uwierzył bez mrugniecia okiem.
Taka sztuka iluzji i w tym cała zabawa.

Film Matrix ma rację, wielu istotom które mijasz, z którymi pracujesz, a nawet się żenisz, nie możesz ufać bo są jebanymi agentami.
Kto wie ? Może nawet twoja mama.

DXM wypierdala z matriksa, a sigma receptor wtedy sie otwiera jak z niego wychodzisz.

Myślisz że dlaczego ciągle żrą tam piguły w tym matrixie?
Przypadek?

Obudź się.
Albo nie .
Wybór należy do Ciebie.

"Kto nie pokocha swojej mamy jak ja i nie znienawidzi jej jak ja nie może być uczniem moim"
Kocham moja mame za to że jest aniołem w moim życiu, ale jest częścią systemu.

bad getaway
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.