Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2532 / 600 / 0
Ja tam lubię pilowac zębami %-D
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1357 / 347 / 13
15 lutego 2023Atropolamine pisze:
Ja tam lubię pilowac zębami %-D
Nigdy tak nie miałem po dexie. Za to kapeć w mordzie jakbym spalił wagon szlugów jest w moim przypadku powszedni jak chleb i wraz ze zwiększaniem dawek przybiera na mocy.

Chyba nawet na ulotce jest napisane, ze objawem niepożądanym może być suchość w jamie ustnej.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3 / 1 / 0
Latanie szczęki to typowy objaw nadmiaru serotoniny w organizmie (DXM blokuje wychwyt zwrotny serotoniny). Ludzie biorący antydepresanty wiedzą pewnie, o co chodzi.

Ergo: bierz mniej/rzadziej i będzie ok.

Źródło: https://www.reddit.com/r/Drugs/comments ... ays_after/ tu przykładowy opis tego zjawiska, ale to generalnie dexowy klasyk.
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2024 przez Espo, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.