Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sopot »
Przedtem do DXM grało mi głównie Astral Projection i Juno Reactor a teraz tylko Shpongle. Niesamowitew odjazdy w bani sąprzy DXM i tej muzyce. :-)

I jeszcze jedno, czuje ze zmierzam w kierunku ambientu. Moze ktos poleci dobry ambient do tripowania.
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2007 przez Sopot, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 5299 / 104 / 0
http://www.djriver.com polecam mixy ambient chillout
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
+Sopot Polecam Ci Carbon Based lifeforms lub Solar Fields . Muzyka snuje opowiesci .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: legion »
ja tez juzexpreymentowalem z muza na dexie, polecam hardstyle albo jumpstyle :D tripy ciezkie, ale najwieksze wrazenie wywarły
Tiruuu Riruuu Taczka Żwiru

władeczku puuuuuśććć
  • 273 / 1 / 0
bardzo rozna, od lajtowego reggae ala indios bravos i barrington levy przez bauns ala kawalki dongrulesko z shellerem, po psychodelie ala 3xklan, prodigy, kanal audytywny ... wszystko zalezy od wczuwki jaka mi sie ujebie ;>
  • 3 / / 0
Najsilniej oddzialywuje na mnie "VooDoo People" Prodigy i ogolnie nuty Prodigy.
Niecierpie na deksie sluchac k44, strasznie sie wtedy boje,mowie do kumpeli, zeby to wylaczyla, bo to jest zle, choc na codzien slucham tego :-D
  • 5299 / 104 / 0
Na mnie wszystko działa dobrze. Zmęczony? Ambient! Pobudzony - drum'n'bass. Chce sobie tripa spokojnie przeżyć - house. Wszystkie odmiany trance/house/dnb. Elektronica wymiata. Wykonawców zbyt wielu lubie zeby wymieniac. Nie ma to jak muza na kaszel, w końcu łagodzi obyczaje.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ren »
mnie się kaliber wydaje strasznie "kanciaty" (?) chyba to będzie najlepsze słowo. dobrze działają tylko utwory "Film" i "psychodela". Dead Can Dance jest dobry, ale mi się znudził. Ściągnęłam Infected Mushroom, Hallucinogen i Shpotle. Będzie na kolejny trip, ale to dopiero za tydzień :) Dzięki za propozycje. i przepraszam za powielenie tematu, bo już jest o muzyce do DXM. jeśli jest taka możliwość, to niech mod przeniesie te posty tam. sorry, ale nie zauważyłam :)
Uwaga! Użytkownik Ren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: BRMoo »
Ren pisze:
Infected Mushroom, Hallucinogen i Shpotle.
IMO chyba najlepsze rzeczy, jakich mozna sluchac na deksowym tripie :) Oczywiście parę innych pozycji tutaj tez moze sie znalezc...
Uwaga! Użytkownik BRMoo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adm »
Dla mnie najlepszy na DXM jest Depeche Mode(mistrzowie muzyki elektronicznej).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.