16 października 2020Yolocaust pisze: ^
"Czy kokaina jest lepsza od amfetaminy?" Oczywiście, bo po koksie jest coś więcej niż zwykłe pobudzenie jak po 20 kawach
18 października 2020Odstawienny pisze: Czy zażycie magnezu i witaminy c pół godziny po MDMA będzie miało jakiś wpływ na działanie?
16 października 2020WysokaWibracja pisze: Siema, mam takie pytanko odnośnie dorzucania, nigdy tego nie robiłem, zawsze bazowałem na jednej pixie czy szczypcie kryształu i jestem ciekawy, jak z efektem po dorzutce towaru. Efekt się wydłuża, czy nasila ? A może jedno i drugie? Dzięki z góry za rady. Pozdro
20 października 2020GalaktycznyBiznesmen pisze: 4 dni temu był mój pierwszy przewspaniały raz z MDMA. Było to coś około 200mg.
Czy jeśli jutro wrzuciłbym w sumie 300mg (taka sama piguła + jak wejdzie to dorzutka jeszcze pół) to czy przy dobrym s&s jest szansa że będzie tak pięknie jak za 1 razem?![]()
20 października 2020GalaktycznyBiznesmen pisze: Macie rację panowie mniejsza z tym czy jutro to zrobię czy nie w przyszłości będę już dbał o długie przerwy kilku - miesięczne
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.