zielony1990 pisze: Przejebane OEVy znowu :D:D Kocham ten narkotyk :D
zielony1990 pisze: Faza. Wczoraj na krysztale powiedziałem lasce że ją kocham:P
Filippo pisze: Dla ciebie działanie mdma, polega na zapierdalaniu rzuchwą i obracaniu się na parkiecie, jak w klozecie? Kurwa, mdma, to właśnie jest ten piękny stan, gdy leżysz i jesteś w raju. Kurwa, jak można nazwać ten stan "mułem"? Chyba będąc samemu mułem.
Rozumiem ze nigdy w zyciu nie jadles mdma i stad to ale to Cie nie usprawiedliwia.
Po drugie mialem przyjemnosc kosztowac krysztalkow made in poland i mdma w nich na pewno nie ma.Krysztalki byly z dobrego zrodla, prosto z wagi, testowane testerem ktory wykryl MDEA.Domyslam sie ze tam gdzie one dostepne, jest w nich ta sama substancja.MDMA oprocz zdecydowanie wiekszej euforii daje jeszcze spora energie.TO kto jak sie po tym zachowuje to juz inna historia.Stan ktory opisujesz nie jest stanem wywolanym przez MDMA i wbij to sobie do glowy.Dla mnie lezenie nawet w blogostanie i malo checi na cokolwiek to jest wlasnie 'zamula'.Nie przecze ze moglbym sie tak czuc cale zycie ale to tez temat na inna dyskusje.
Reasumujac po krysztalkach tak jak i po wiekszosc polskich pigol jest fajnie ale to zupelnie nie to co powinno byc.
Proponuje nie przeginac z jedzeniem teog typu zamuczy bo jak kiedys pojawi sie prawdziwe MDMA badz wybierzecie sie do kraju w ktorym je dostaniecie,jest calkiem prawdopodobne ze zrycie spowodowane nadmiernym spozywaniem polskich zamulaczy spowoduje ze nigdy nie poczujecie tego co powinna Wam dac MDMA.
ps. nie przecze ze MDEA roznie dziala na rozne osoby i niektorzy nie odczuwaja po niej zmuly.Jednak MDMA powinno wyrywac z butow a nikt mi nie powie ze po polskich krysztalach badz pigulach tak mial
a nikt mi nie powie ze po polskich krysztalach badz pigulach tak mial
No i przez 4 lata od tamtego czasu nie zdazyly mi sie dropsiki z MDMA, fakt mialem wieeeele imprez na ktorych czulem sie taaaaaak cudwonie - prawie jak po MDMA ;). Noo chyba, ze wspomniec o ost. rozowych sercach(tych grubych).. zaluje tylko, ze nie mialem testera, bo na 70% bylo to MDMA ;).
Ale reasumujac - fakt w Polsce spotkac MDMA w dropsie to sukces na skale calego kraju :).
Peace
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.