ODPOWIEDZ
  • 563 / 104 / 0
@Sinnis 2 tygodnie minimum , ale tylko jesli wczesniej z nia nie przesadzales , i jak wezmiesz po tych 2 tyg to pozniej zrob paru miesięczną przerwe :)
  • 906 / 36 / 0
To był pierwszy raz od niepamietnych czasów. 2 tygodnie żeby w pełni zadziałało, czy żeby nie było chujowego zjazdu?
297 dni czystości (05.01)
  • 563 / 104 / 0
Sinnis i to i to , ja raz bralem wlasnie 2 razy w ciagu 2 tyg i bylo bardzo przyjemnie oraz afterglow nastepnego dnia :)
oczywiście pod warunkiem że w czasie tych 2 tygodni nie korzystasz z zadnych innych mocno mieszajacych w biochemii mozgu używek :) w sumie to nawet z alko lepiej przystopować jesli ktos np duzo pije :)
  • 438 / 122 / 0
Jeśli chodzi o stimy to jestem zupełnym amatorem i w większości nie dają mi tego, czego oczekuję od dragów, zwłaszcza stimy działające poprzez receptor TAAR1 na transportery dla dopaminy i noradrenaliny. Ale MDMA to taka rzecz, której chciałbym spróbować. Wiele osób mi poleca. Tylko pozostaje strach o czystość, czy nikt mi nie doda do pixa, amph np. Oczywiście, boję się zwały na drugi dzień, ale wcześniej zaopatrzę się w tramadol, który powinien pomóc na zwałę po MDMA, czy się mylę? Pisze ktoś o 5-HTP. Czy to nie za słaby środek? A po tramadolu powróci humorek i chęć do życia.
  • 563 / 104 / 0
@Cooba83 jeśli masz ochotę na emke to celuj w kryształ , o wiele większa szansa ze to będzie czysta emka , co do zwały , jeśli nie masz przeoranego mózgu innymi dragami i nie przesadzisz z dawką to raczej żadna zwała Cię nie czeka tylko przyjemne afterglow , co do 5htp to jak wyżej , jeśli nei masz mózgu przeoranego i nie przesadzisz z dawką to również uważam za zbędne bo mózg sam się ogarnie tylko wrzuc mu produkty ktore zawieraja tryptofan :)
  • 948 / 279 / 2
A często bierzesz ten tramadol, czy tylko chcesz zjeść dzień po? Bo jak tak to może nie zadziałać (SRI). W ogóle pierwszy raz się spotykam z pomysłem brania tramadolu na jakiekolwiek zjazdy, ale to pewnie przez to, że w ogóle nie siedzę w opio.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Zalozylem konto na tym forum aby zapytac jedna rzecz co sie teraz odjebalo? Niech mi to ktos wytlumaczy jest 23:20 siedze sobie w domku i robie herbate z MDMA wypijam ja mija 50m jest 00:20 mysle sobie chuj nie ma fazy trefny towar (mialem takiego zielonego granata) no i sobie poszedlem spac a o 03 rano sie budze jestem wypoczety jak nigdy mam chec do szialania nie chce mi sie isc spac ale ogolnie fazy nie czuje XD i dlaczego jestem wyspany po 3h snu nie rozumiem lool

Przeniesiono z osobnego wątku. [misspill]
  • 438 / 122 / 0
23 maja 2019A-CoA pisze:
A często bierzesz ten tramadol, czy tylko chcesz zjeść dzień po? Bo jak tak to może nie zadziałać (SRI). W ogóle pierwszy raz się spotykam z pomysłem brania tramadolu na jakiekolwiek zjazdy, ale to pewnie przez to, że w ogóle nie siedzę w opio.
Więc mam mózg przeorany opio i gabaergikami, myślę że stimami to akurat minimalnie, jeżeli ma to znaczenie. Prócz sele + PEA oraz pseudoefki (i to bardzo rzadko) to nic więcej nie brałem. PEA mnie utwierdziło, że pobudzenia które daje dopamina nie chcę. tramadol przez ponad 3 lata ciąg, teraz wrzucam na 1-2 tygodnie i to wszystko. Lubię fazę trampkową, bo jest bardzo sympatyczna i znając mechanizm działania trampka, chciałem się dowiedzieć, czy zadziała po MDMA, jeżeli już będzie zwała. Pytałem się kolegi, który potwierdził, że zjazd jest już po 1 wzięciu. Zamiast tryptofanu czy 5-HTP wolę sobie tramcia zapodać po imprezie, tylko czy jest sens? Bo jak nie, to zrobię tak jak mi radził już poprzednio kolega z forum, czyli pomogę sobie zjedzeniem czegoś sensownego. 5-HTP to shit, a wezmę większą dawkę to zygam jak kot.
  • 15 / 3 / 0
MDMA potrafi się ładować dłużej niż godzinę, pewnie dostałeś coś całkiem innego, a co to już nie mam pojęcia. Wpływ na to może też mieć to, że spałeś wielokrotność teorytycznego wzoru idealnego snu(1.5x)
PS. Nie ma sensu brać 250, zwiększa to tylko toksyczność i wypierdala serce na orbitę, nawet jeśli jesteś ciężki to polecam dawki poniżej 180. Osobiście jako 100kilowy typek jem ok.120mg i mam dobrze
Uwaga! Użytkownik wyrszywen21 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Mi emka w pigulach oralnie ładuje się zwykle koło 6-7h, także zależnie od budowy, możliwe że wchodzi po tych paru godzinach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.