mnie ostre halucynogeny zbytnio mecza - choc i tak jestem zdania ze kazdy czlowiek powinien zazyc LSD - wiele to kazdemu potrafi wyjasnic:)
czekam na 2c-c - zobaczymy czy bedzie godne miana nastepcy mdma :)
lub tez bede szukal dale / czekal dalej na mdma.
Ja ją kupiłem jako halucynogenną i taka była.
Wczoraj u mnie poszło 2c-c w dawce 50mg. Pierwszy raz z halunami miałem doczynienia. Te powykrzywiane mordy ludzi na chodnikach – karykatury. Samochód który z 15m wygląda jak po stłuczce, czym bliżej tym bardziej sie prostuje. Bloki jak soczewka dwuwklęsła. Troche mnie to przeraziło potem poszedłem na domówkę i już piękne wizualizacje z winampa wystające lekko aż za monitor itp. Ogólnie jak się uspokoiłem to zajebiście było wzrokiem wyginać kwiatki w mieszkaniu :) I te kolory. Nie mogę pojąć jak czerwona tapeta w telefonie może zmienić się w zieloną a potem w różową i to wszystko tak płynnie. I te smugi światła z podświetlanej klawiatury telefonu. Piękne to było.
podniesienie poziom samopoczucia, euforia , nasillenie przyjemnych doznań zmysłowych ,
Zaryzykować?
tak na marginesie; narazie do załatwienia są armani czerwone, jadł ktoś kiedyś takowe?
proste.
Do rzeczy - wszystko zalezy jakie masz pille? Jakas nazwa / logo ?
Jesli nie posiadasz testu marquisa - to polecam zjesc 1/2 tablety i czekac na efekty ( mdma poczujesz ze wchodzi po okolo 30min , po 60 juz powinno dzialac , cala reszta np. piperazyny itd. wchodzi dluzej troche - 60-90min , 2c-x nie wiem ale przypuszczam ze tez po okolo 60minutach powinno juz dzialac ) .
I po tym czasie podejmij decyzje czy jesc dalej czy tez nie.
EDIT: jesli to armani - to pillreports zglasza sam szajs w 2009 dla pill z tym logiem - wyjatkiem jest
http://www.pillreports.com/index.php?pa ... l&id=16304 ( zdjecie z innego reportu )
wiec jest szansa ( mala bo mala ) ze to to - a tak to cala procedura patrz wyzej
and and polecam inwestycje w tester :) przez 7 lat zarcia tablet nie posiadalem - lecz w tym roku zainwestowalem te 20E w ez testa
Narazie do załatwienia są armani czerwone, takie coś http://www.ecstasydata.org/images/2005/ ... armani.jpg Ale gdy będą jakieś inne, dam znać.
Marquisa nie mam. Nie mam również wyboru, bo pile kminie przed sylwestrem i pozniej nie ma odwrotu. Na spróbe też nie będę miał okazji, kumpel załatwia z innego miasta także wydam hajs na koła, sprobuje na początek nawet to pół i gdyby mi się nie spodobało to wyrzuce reszte? Głupio by to wyszło. Nie ma innej opcji niż ryzyko.
A nawet gdyby w pixach było coś z pod znaku 2c-x lub jakieś piperazyny, dałoby się bawić na tym? No jeszcze plus do tego alko.
Pile jadłem raz i to w ilości jednej sztuki, lekko mnie pobudziło także głębszej wiedzy na temat działania nie znam, oprócz tego co czytałem.
proste.
reasoN pisze: Marquisa nie mam. Nie mam również wyboru, bo pile kminie przed sylwestrem i pozniej nie ma odwrotu. Na spróbe też nie będę miał okazji, kumpel załatwia z innego miasta także wydam hajs na koła, sprobuje na początek nawet to pół i gdyby mi się nie spodobało to wyrzuce reszte? Głupio by to wyszło. Nie ma innej opcji niż ryzyko.
Weź pół i jak ci nie spasują to powiedz że ci nie siadło. W kwesti zajadania czy nie zajadania nie może być presji. Czy wyrzucisz czy komuś resztę dasz - to już zostawiam twoim przemysleniom.
reasoN pisze: A nawet gdyby w pixach było coś z pod znaku 2c-x lub jakieś piperazyny, dałoby się bawić na tym? No jeszcze plus do tego alko.
Pile jadłem raz i to w ilości jednej sztuki, lekko mnie pobudziło także głębszej wiedzy na temat działania nie znam, oprócz tego co czytałem.
Jeśli nie masz doświadczenia w kwesti tablet - to polecam nie brać byle szajsu - poczekać. MDMA w tabletach kiedyś do nas wróci.
Oraz dośc tego offtopa - moda prosiłbym o przeniesienie ostatnich postów do wątku ogólnego o mdma:)
To, co w ekstazach utwiło mi na dnie podświadomości najmilej, odnajduję w lepszym wydaniu w naturalnych środkach (grzyby, powoje) czy też w syntetykach. Takie mdma tylko kolorowe, inne, lepsze imo. Dla wielu mdma to kultowy związek i nie zamierzam z tym walczyć, bo to z założenia głupie, a i sam nie zaprzeczę, że mdma ma to cholerne coś, co łączy ludzi jak Nokia. Muza i subtelne lub awanturnicze cevy, gadka i brecht, wolno pite piwo, ogólny wkręt w otoczenie, czasem pozytywny szok czasem przytaknięcie lub zdumienie. Spiguliłbym się kurwa, ale jak od ludzi słyszę, że zajebiste dropsy ale trzeba zjeść dwa to tak trochę drapię się po karku i wspominam swój debilizm jak żarłem na potęgę. A przecież 150mg na zerową tolerkę (coś w okolicach jednego krążka) powinno z butów wyjebać ładnie. Wcale ani trochę nie dziwie się ludziom, że modlą się, by w pixach choć jakieś 2c-x odrobinę było, bo jak ktoś już pisał, rynek zachowuje się dziwacznie - młodzież wpierdala byle co, byle faza była. Chuj, nieważne zdychanie drugodniowe, śmierdzący pot. Ma się ścisnąć szczena i wyjebać gały, mam być kurwa mokry od tańca cały
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.