Zablokowany
  • 79 / / 0
ja też jestem z G.Ś. i jeszcze większa Ujnia nawet spida nie mia i zielonego :/
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
matek143 pisze:
w okolicy mojego miasta (górny śląsk) jeszcze się z takim syfem nie spotkałem, zawsze były dobre
matek143 pisze:
Nazwa]

Widzę tu pewną nieścisłość :-)
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
[quote="newbe"]
Dokladniej o jakich pigulach mowisz? bo tak sie sklada ze tez jestem z g.slaska i sama chujnia ]
Przez ostatnie kilka weekendów były np. pumy, dobro i zło, serca, smile, kropki, wykrzykniki, nl i b21... zawsze działały bardzo dobrze, dla starych wyjadaczy starczały 4 żeby ich połamało :-p
[quote="stary kwasiarz"]
ja też jestem z G.Ś. i jeszcze większa Ujnia nawet spida nie mia i zielonego ]
U nas białe i zielone sypie się kilogramami dziennie :-p Ja nie wiem na jakich wsiach wy mieszkacie albo po prostu nie macie źródeł...
[quote="Qkacz"]
Widzę tu pewną nieścisłość ]
Te dolary zadziałały tak na mnie, reszta moich kumpli (4), którzy je wzięli bawili isę świetnie :)

Mogę jedynie powiedzieć, że były jakiś czas temu nietoperze i armani, przyznam, że gówno nie drops.
Życie to jedna wielka impreza...
http://piguly.xt.pl/
  • 189 / / 0
na slasku obecnie dostepne biale NL i biale serca.. wzielem oczywiscie te 2 bo innego wyboru nie mialem heh bo te NL to lipa straszna kazdy mowill i czytaj po opisach na pillreports i tutaj rowniez.. serca bd testowal za tydzien w poznaniu na stadium of sound :P napewno zdam relacje :P
  • 79 / / 0
@ Matek 134
Może określenie "bawili się świetnie" odnosi się do tego, że przetańczyli całą noc znajomi twoi ,ponieważ tabsy były z fetą?........U mnie na G.Śląsku też każdy bawił się świetnie bo tabsy braliśmy praktycznie jako białe bo żadnego MDMA tam nie było.... A co do fety to wala się u nas kilogramami tylko że to ostatnio nie przypominało fety tylko mąkę :/ Sam nie wiem jak czytam twoje wypowiedzi to ty tam masz raj na Ziemi :-p
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Matek tylko nie mow ze wykrzykniki to dobre tablety i ze po 4 cos kopie po nich to nic niema najgorsza pigula jaka kiedykolwiek jaldem gowno
Uwaga! Użytkownik EL CPUNKO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
Pozwolilem sobie zacytowac tutaj (w oryginale bylo w "knajpie"), zeby bylo na temat :-)
[quote="newbe"]
ooo kurwa ]

No i jak z tymi groszkami? Daly rade? %-D
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
miales na odwrocie tabsa przedzialke czy nie ?i czy twoje byly nakrapiane czy caly czyste ?
Były białe nienakrapiane, bez przedziałki i w dodatku takie kruche (kruszyły się w rękach) a i dodam, że mdłości na początku straszne a i miałam jakąś dziwną schizę parzyłam na ręcę i mogłam ich rozpoznać...
  • 189 / / 0
no to lipa :/ byle bym nie mial z tego samego rzutu co ty.. :/

a i twoje tez tak strasznie smierdzialy czyms? taki dzwiny mocny zapach
  • 86 / / 0
ludzie "100 razy" pisałem że te białe serca z okolic krk bez przedziałki,nie nakrapiane to jest lipa !! klepie to to godzine z hakiem ,nie daje energii i euforii ale na PL warunki nie jest to aż takie złe niestety
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.