Zablokowany
  • 302 / 4 / 0
Ale ja nie ;) Kwestia dojścia odpowiednich ludzi do władzy, liberalizacja prawa, powiązania z mafią tybetańską ewntualnie z aborygeńską, bo tańiej zioło puszczą, na które potem się nasika i bedzie klepć jak to tybetańskie. Ugadanie sie/porwanie profesorkow, ktorzy stoja za wspomagaczami robionymi dla wojska, wyjebać całą gównianakonkurencje - no bo czym będzie takie MDMA przy smakołykach, które moga oni wyczarować ;) Tak, myśle, ze kwestia 5 - 10 lat, zalerzy od sponsorów %-D
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Julia »
Wczoraj jedząc 7-8 pigul, nasi kochani polscy chemicy po raz kolejny udowodnili niski poziom tabsów w PL ;-) gdzie będac w anglii czy HL po jednej [lub nawet pół!] chodzilabym wytrzepana przez cała noc.. wnioskuje z opisów na pillreports.com.
Uwaga! Użytkownik Julia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pixi »
Głowy do góry, nadejdą lepsze czasy, tylko przestańmy kupować pixy co kopią jak się zjada 8.
Niech każdy namówi 2 osoby żeby zlewały takie pixy! :D

Przecież czasem zdarzają się całkiem przyzwoite!

Poza tym każdy pewnie z nas pamięta najlepszą swoją jazdę po dropach, macie pewność że było to 100% MDMA? A może jakiś miks? Skąd pewność że to akurat czyste MDMA robi najlepiej?
space invaders are smoking grass
  • 381 / 6 / 0
Jadł ktoś ostatnio jakieś mitsu? Mogę mieć ponoć zajebiste tablety (oby nie takie "zajebiste" jak ostatnio <_< ), nie wiem jakiego są koloru. Wiem tylko, że mitsu, że zajebiste i cholernie ciężko je dostać.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
2 tygodnie temu jadlem biale. Nie wiem nawet czy mnie cos porobiły, bo wczesniej wypilem 0,5 wódki :-D
Jesli to te same to odpusc sobie. Byly dosc cienkie i kruche, rozpuszczaly sie (tak odrobine) w spoconych dloniach.
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
Ja nie wiem skąd wy bierzecie takie piguły, których trzeba zjeść po 8-10 żeby coś zaczęło świtać w głowie, że jest fajnie... w okolicy mojego miasta (górny śląsk) jeszcze się z takim syfem nie spotkałem, zawsze były dobre, co najwyżej słyszałem o sześciu zjedzonych przez pewną osobę ale to już "doświadczony pixiarz" %-D Ogólnie to u nas te, które lecą to wystarcza jedna (raz na 3 tygodnie się takie dobre zdarzają :-D ), max 3 i wszyscy bawią się świetnie ;-)
Życie to jedna wielka impreza...
http://piguly.xt.pl/
  • 11 / / 0
Ja przedwczoraj i wczoraj jadłem EURO (białe, okrągłe logo euro kasy :P) u nas były i są pierwszy raz Woj.Podlaskie. To waliłem w 1 i 2 dzień po 3 piguły. Ale na bani to miałem sieke ;o Jak dla mnie lux ale napewno sa lepsze ;] a co do pigul to nie jestem słabym zawodnikiem bo tych np. białych serc na raz zjadłem 7 (tez ladnie bylo xD) ale po 3 euro dużo lepiej.
miałem kiedyś wielki DOM, piękny ogród otaczał go
siedze teraz sam w ogrodzie, sam, wśród umarłych kwiatów
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
JADłEM ZIeLONE mist. ale to na pewno wałek, pisali o tym na hypciu i na pillreports, wiec nie bierz...
z kolei białe mits. http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ll&id=7329 te z NL napewno są zajebiste, moze do nich masz dostep, jak tak to sprzedaj dom, i wszystko co masz i kupuj ;]
pozdrawiam
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 381 / 6 / 0
Chyba bedę musiała, bo na temat innych dropów które u mnie chodzą słyszłam bardzo dużo "dobtego" :huh:
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
[quote="matek143"]
Ja nie wiem skąd wy bierzecie takie piguły, których trzeba zjeść po 8-10 żeby coś zaczęło świtać w głowie, że jest fajnie... w okolicy mojego miasta (górny śląsk) jeszcze się z takim syfem nie spotkałem, zawsze były dobre, co najwyżej słyszałem o sześciu zjedzonych przez pewną osobę ale to już "doświadczony pixiarz" %-D Ogólnie to u nas te, które lecą to wystarcza jedna (raz na 3 tygodnie się takie dobre zdarzają ]
Dokladniej o jakich pigulach mowisz? bo tak sie sklada ze tez jestem z g.slaska i sama chujnia :>
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).