Graliśmy razem w gry na komputerze, i byliśmy razem na voice chacie.
Tej nocy zeżarłem na oko 0.7-0.8 gram MDMA, bo gdy czułem że tylko faza schodziła, sypałem kreske próbując zatrzymać zjazd. Najlepsze jest to, że nawet nie czułem tych dorzutek, więc sypałem coraz więcej (tak wiem że jestem idiotą). Miałem taki mętlik na bani że tego sie nie da opisać słowami, słyszałem głosy moich kumpli z którymi rozmawiałem na czacie głosowym nawet gdy nic nie mówili, a gdy się mnie czegoś zapytali to nie wiedziałem o co chodzi. Zaczęło mi się robić niedobrze, wybiła godzina 2, więc pożegnaliśmy się i wyłączyłem komputer.
Wtedy się zaczęło, zrobiło mi się kurewsko gorąco, ale moje ciało nie wydzielało potu. Dalej słyszałem głosy moich kumpli. Totalnie straciłem możliwość logicznego myślenia - gdy próbowałem skonstruować jakąś myśl, od razu zapominałem o czym myślałem, do głowy przychodziły mi jakieś pojebane, nielogiczne scenariusze. Gdy zamykałem oczy widziałem dziwne obrazki, których teraz nie przytoczę bo nie pamiętam.
Pamiętam halucynacje półprzezroczystych pająków które chodziły mi po stopach, gęstego dymu, i wysokich dmuchawców wyrastających z mojego łóżka. Dla jasności dodam że w pokoju było ciemno, i byłem świadomy, że to tylko haluny.
Zjazd trwał około tygodnia, przez conajmniej 3 dni nie potrafiłem zasnąć bez zapalonego światła bo wkręcałem sobie że ktoś wejdzie do mojego pokoju. Od tamtego czasu MDMA zażyłem raz, trip też chujowy, ale obeszło się bez halucynacji. (jedna pixa)
Btw, czy to że mam skłonność do tego typu halucynacji, znaczy że jestem w podwyzszonym ryzyku do zachorowania na schizofrenie?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.