natomiast z opowieści znajomych - tak, sildenafil jak najbardziej pomaga
Kieruje do Was pytanie
Mam zaplanowany wieczór z dziewczyną w klimatach bdsm (dildosy, kneble itd.) i zastanawiałem się, czy jak wrzucę sobie pixe (mogę zdobyć philip plein , hexagon, z dwóch stron czacha - nigdzie nie mogłem doszukać jej w sieci) to nie rozleniwię się i nie porzucę planu zwierzęcego seksu - czego bym bardzo nie chciał.
Mogę również spotkać mateusza, ale ze względu na szkodzliwość raczej chciałbym odpusicić.
Chociaż wiem jak by na mnie zadziałał.
Zawsze można wybrać najgorszą opcję - alkohol... ale w sumie nie wiem co gorsze dla zdrowia.
Jeżeli chodzi o expa, to pixy jadłem 2 razy, mateusza spotałkałem max 5 razy na przestrzeni 5 lat.
W takich okolicznościach niestety niejestem długodystansowcem, a zaplanowałem mnóstwo zabaw- więc rozwazam jak się tu wspomóc.
Może jakieś inne rady?
przeniesione do wątku który już istnieje - niepotrzebnie pisać nowego o takim samym/podobnym temacie /Merx
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".