Useless me and useless you...
Poza tym wstrzymał bym się z opiniami typu te jabłka to samo ścierwo czy coś takiego. Każda piguła jest inna. W jednym jabłku może byś ściera, w drugim MDMA, a w trzecim jeszcze coś innego. pozdro
Cherry pisze: przestac trzeba wtedy kiedy czujesz, ze masz zryty leb...ja to poczulam ostatnio
więc masz refleks. W takiej sytuacji nie warto już przestawać
staram sie jesc raz na miesiac, tylko prawda jest taka, ze ciezko mi sie bawic bez tego....
Przestać, kiedy czujesz, że masz zryty łeb? śmieszne.
Weź spróbuj Chest trochę zluzować. Ostatnio prawie co drugi twój post to wmawianie różnym osobom, że są głupie, z nie zawsze jasnych dla mnie powodów. Jasne, że niektórym się należy, ale bez przesady.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.