Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 37 / / 0
jadlem 2 tygodnie temu prawilny papier mysliscie, ze jak dam teraz 1P-LSD bo wlasnie czekam na paczke to bardzo tolerka z prawdziwego papierka wplynie na dzialanie jego zamiennikow?
  • 998 / 131 / 0
Ale i tak za pierwszym razem zareaguje inaczej niż Ty za 100. i właśnie wzięcie tej samej dawki spowoduje, że de facto kolega będzie na znacznie wyższej, odczuwalnej. A tripy w towarzystwie i tak zawsze dążą do maksymalnej synergii, więc koniec końców i tak każdy skupi się na euforii śmiechu i zabawie.
  • 2104 / 467 / 37
@PodrozeSojera przy lizergamidach 3 tygodnie to optymalna przerwa, dużo zależy od organizmu co prawda, ale po 2 tygodniach może zadziałać trochę słabiej. Wszystkie lizergamidy mają tolerkę krzyżową.
Lubisz koks?
  • 3217 / 909 / 5
02 października 2019Kochanek Heleny pisze:
Ale i tak za pierwszym razem zareaguje inaczej niż Ty za 100. i właśnie wzięcie tej samej dawki spowoduje, że de facto kolega będzie na znacznie wyższej, odczuwalnej. A tripy w towarzystwie i tak zawsze dążą do maksymalnej synergii, więc koniec końców i tak każdy skupi się na euforii śmiechu i zabawie.
I właśnie dlatego wolę wrzucać tyle samo - nigdy nie wiadomo co się stanie. Nawet i 50mcg wrzucałem i było zajebiście.
Dlaczego ma być na "wyższej, odczuwalnej"? Nie wiemy jak zareaguje w porównaniu do nas. Może klepnąć słabiej, a może klepnąć mocniej. Dając komuś coś takiego i zostając tripsitterem powinniśmy pamiętać o odpowiedzialności jaka na nas pada. Jasne, zgadzam się - 100 to nie jest dużo. Ale nie jest też mało. Zależy dla kogo c'nie? :korposzczur:
@CieplaPoduszka

Nie wiem ile maksymalnie wrzucałeś i jak cię to pacało i jak do tego podchodziłeś. Ja na początku tripowałem w ciemności przy ciszy/muzyce solo. Podchodziłem do tego eeee... bardzo duchowo. Nigdy się na tripie nie śmiałem, bo nie było z czego i potem jak zaczynałem tripować z innymi było w chooooy dziwnie i nie rozumiałem nichuuya o co się rozchodzi, bo ja po prostu byłem. I w sumie stąd może ten mój pokraczny "tip" :korposzczur:
Także w sumie jedyny tip się dobrze bawcie %-D
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 52 / 1 / 0
nie jedz ziomek tych 1p cos tam. jak sie bawic chcesz to dobry stary dobry eLeSDacz jest wart meczenia organizmu. te te pozniejsze zabawki to daleko do oryginalnosci
  • 1455 / 596 / 0
@juzjestemgrzeczny ja tez zazwyczaj w domu na sluchawkach solo min 100ug max 250ug ale 150 to moja stala dawka po pierwszym razie . A ziomek raczej z tych ogarnietych ( z innymi sie nie zadaje ) to powinno byc dobsz .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3 / / 0
Tripował ktoś w soczewkach kontaktowych? Może pojawić się jakiś dyskomfort?
  • 998 / 131 / 0
Będzie zajebiscie :D to kwas :)) zazdroszczę :)) mam nielimitowany dostęp do własnych cubensisów, ale kwas do towarzystwa to jest zdecydowanie to :)))
  • 1 / / 0
Witam ciepło <3
Bardzo przepraszam, jeśli już gdzieś są odpowiedzi na moje pytania. Dosyć dużo czytam i szukam, ale nie znalazłam.
Jak metabolizowane jest LSD?
Czy ma wpływ na ciśnienie/serce/wątrobę/trzustkę?
Coraz bardziej przekonuję się do microdosingu tej substancji jako zamiennik mj, (której działanie duchowe bardzo sobię chwalę, jednak ze względu na jej wpływ na insulinę oraz płuca (pale z tytoniem )oraz niewiadome pochodzenie, wolałabym coś mniej szkodliwego)
Z góry bardzo dziekuję za poświęcony czas i zyczę cudownego dnia <3
Uwaga! Użytkownik Aphrodesia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 980 / 84 / 0
Co ile palisz?
Jak codziennie to wydaje mi się słabym pomysłem przyjmować codziennie nawet mikro dawki LSD
ODPOWIEDZ
Newsy
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.