Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
To się wydaje banalne, ale niestety w większości przypadków to tak działa właśnie.
Pod wpływem heroiny czujemy się silni, pewni swojej kontroli nad życiem. Jak mam towar i trwonie pieniądze zawsze sobie jakoś wytłumaczę że będzie dobrze, dopiero jak zejdzie i nie ma już kasy na kolejną działkę dociera jak bardzo się przeliczyłem. Ale dopóki towar krąży we krwi, hulajdusza.
11 listopada 2020Melodyne pisze: @sclero2014
Wystarczy, że masz fenta z majką, wielu takie połączenie przypomina lekko helupowy haj (mnie też). Masz też wiele innych smakołyków, najgorsze w herze jest to, że kosztuje więcej niż powinna.
11 listopada 2020Melodyne pisze: @sclero2014
Wystarczy, że masz fenta z majką, wielu takie połączenie przypomina lekko helupowy haj (mnie też). Masz też wiele innych smakołyków, najgorsze w herze jest to, że kosztuje więcej niż powinna.
Przyznam również, że nieco mnie niepokoją historie tych ludzi, co np. po pół roku ciągu helupowego już lądowali w ośrodkach, więzieniach. Albo te herowraki wałęsające się po ulicach, to budzi we mnie jakąś odrobinkę niepokoju, chociaż oczywiście nie na tyle, żeby postanowić nie próbować heroiny. Opioidowe CV poszerzyć zawsze warto, a legendarna sława złej pani H wydaje mi się już nieistotna po spróbowaniu hipersupermaksi-śmiertelnej trucizny, jak to niektórzy, w tym i mądrzy ludzie fenta opisują. Jednakże udało mi się raz kupić heroinę - dokładnie jest to "Moja heroina" Kozłowskiego
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Na razie nie planuję przygody z h ale brałem już kode, tramadol, DHC, majke i oxy. Który z tych opio najbardziej przypomina helenę. Dodam że najbardziej satysfakcjonuje mnie działanie oksykodonu
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.