Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Najlepiej sobie wogóle odpuścic heroine ale jak walniesz po kablach to bedziesz w siódmym niebie albo i ze dwa pietra wyżej ... ]
czyli w piekle
tak, o mało się tam nie przeniosłem po pierwszym razie, hehe. a to pech :-(
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Ja za trzecim razem prawie się tam przeniosłem.
Coz a co do pierwszego razu to ja po pierwszej spalonej cwiartce zataczalem sie od sciany do sciany i troche porzygalem. Hardcorowe swedzawienie szczegolnie na nosie. i taka reakcja alergiczna mialem bable na ciele jak po ugryzieniach komarow. Na szczescie to bylo tak tylko za pierwszem razem. Potem oprocz swedzacego nosa zadnych takich akcji nie mialem. Palanie to dobry sposob na zaczecie przygody z h. przynajmniej wiesz czym to hmm 'pachnie' :D:D:D:D:D
czy palisz cwiare czy kupisz kode i zaladujesz 600mg bedzie podobnie szkoda sana na alenie
2) Czym się różnią loty, w zależności od sposobu zażycia? (domyślam się w skali mocy kopa będzie: doustnie->
donosowo -> palenie -> w żyłę.).
po kablach ajlepiej wyjebe cie w kosmos
3) Czy na haju możliwa jest awaryjna kontrola ciała (np. w zestawieniu z DXM)?
troche bedziesz zwleczony ale zasadniczo tak zalezy od dawki zecz jasna
4) Ile w największych miastach kosztuje teraz gram helu (nie po znajomości).
cwiara miedzy 40-60 albo 400 urecka ale je3st dwa razy bardzej wydajna wiec jeden huj
opiaty jebane po instalacj a nawet palone moga dojebac cie na dno
euforie się ma, po pukaniu, jak zjarasz browna, możesz się dobrze, przyjemnie upierdolić, ale nie jest to żadna euforia.
Hurra, diese Welt geht unter
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?